Dzieki. Bez rozmiarówki?
ps. Chyba jednak chcę za dużo...
The appropriate baggage rate will be applied if the total number of the passenger’s baggage pieces exceeds the number indicated on the ticket or if the equipment weight exceeds the limit for one baggage piece under the free baggage allowance.
Cytat: ewcyna w 25 Lis 2016, 17:40ps. Chyba jednak chcę za dużo...Chyba tak... Skąd ja to znam...ostatnio miałem podobnie może nie o takim kalibru ale uczucie było zbliżone. Ostatecznie postanowiłem, że odcinek Buenos Aires - Cordoba przejadę na rowerze. To nic, że będzie płasko i prawdopodobnie wiało w twarz .
Bazowałam na info stąd:http://www.aeroflot.ru/ru-en/information/preparation/baggage/specialCytujThe appropriate baggage rate will be applied if the total number of the passenger’s baggage pieces exceeds the number indicated on the ticket or if the equipment weight exceeds the limit for one baggage piece under the free baggage allowance.Nie do końca byłam pewna. Pisałam maila do Aeroflotu (bardzo dobry kontakt), ale też wprost mi nie napisali. W każdym bądź razie, w Warszawie i Biszkeku rowery poleciały za darmo .
Cytat: krajewski w 25 Lis 2016, 17:52Cytat: ewcyna w 25 Lis 2016, 17:40ps. Chyba jednak chcę za dużo...Chyba tak... Skąd ja to znam...ostatnio miałem podobnie może nie o takim kalibru ale uczucie było zbliżone. Ostatecznie postanowiłem, że odcinek Buenos Aires - Cordoba przejadę na rowerze. To nic, że będzie płasko i prawdopodobnie wiało w twarz .Łączę sie w bólu.Jeszcze dwa dni takiego szukania i też wyruszę rowerem. To nic, ze góry, -15 st C w dzień i śnieg..Z tym, że nie zdążę się wyrobić w grudniu, ot co