Cytat: Stradovius w 13 Gru 2016, 18:25a spd jest dla mnie zaprzeczeniem idei turystyki rowerowejTroszkę sobie popłynąłeś, mnóstwo turystów korzysta z SPD Turystyka to forma wykorzystywania roweru, a sprawdza się w niej i wypasiona szosówka za 20tys i stary grat za 200zł.
a spd jest dla mnie zaprzeczeniem idei turystyki rowerowej
Chciałem się ładnie przywitać, ale czuję się trochę przekreślony . Bo SPDy mam (nawet w dwóch rowerach z pięciu i połowy), GPS też mam, maraton przebiegłem, ba... na Zlocie Forumowym byłem...
Troszkę sobie popłynąłeś, mnóstwo turystów korzysta z SPD Turystyka to forma wykorzystywania roweru, a sprawdza się w niej i wypasiona szosówka za 20tys i stary grat za 200zł.
Cytat: Wilk w 13 Gru 2016, 23:29Troszkę sobie popłynąłeś, mnóstwo turystów korzysta z SPD Turystyka to forma wykorzystywania roweru, a sprawdza się w niej i wypasiona szosówka za 20tys i stary grat za 200zł.Ale wiesz, napisał "dla mnie" i OK. Najważniejsze to kręcić i niech każdy to robi jak lubi.No i cześć!
ile nowemu koledze dajemy, zanim wciagnie go ultra?Musisz wiedzieć że na forum panuje zaraza szosowo-ultramaratonowa, ani sie człowiek obejrzy a juz ma nowa szose i smiga dystanse ponad 300;) Zaraza pozytywna oczywiście i trochę żartuję, bo nie wszytskich dopadła, ale byc moze to tylko kwestia czasu:)