Nie rozumiem za bardzo celu wypełniania ankiety, szczególnie że ludzi studiujących jest tutaj mało
nie dziwcie się niektórym dziwnym odpowiedziom, ponieważ ten sam szablon odpowiedzi jest wykorzystywany również do ankiet dla studentów i organizatorów wypraw.
Żubr, ale Ty właśnie nie masz być studentem. Przynajmniej tak rozumiem to zdanie:
To za takie cóś teraz dają magistra?
Nie rozumiem za bardzo celu wypełniania ankiety, szczególnie że ludzi studiujących jest tutaj mało (byłych studentów więcej). Pierwszy raz spotkałem się z tematem, że uczelnia lub organizacja studencka w ramach uczelni organizuje wyprawę rowerową. Przynajmniej z perspektywy studiowania w Krakowie. Zaciekawiło mnie to że na Śląsku jest inaczej?
Musze mieć podobne odpowiedzi na trzech różnych segmentach badawczych - wyprawowicz, student i organizator. Kazdy segment ma inaczej sformułowane pytania z podobnymi odpowiedziami.
Cytat: Misiek91 w 17 Gru 2016, 11:05Wilku, ankieta jest dla wszytkich wyprawowiczów. To, że jestem utożsamiany z Niniwa Team nie oznacza, że ankieta jest pod to zbudowana. Wyprawą jest również grupka trzech osób, która jeździ sobie po Polsce. Badanie jest skierowane pod każdego kto kiedyś gdzieś wyjechał na rowerze.Ale właśnie o to chodzi, że pytania są takie, że odpowiadać na nie mogą tylko osoby jeżdżące na wyprawy typu Niniwy. Czyli zorganizowane wyprawy czy to studenckie, kościelne czy innego środowiska. A na tym forum takich wypraw praktycznie nie ma, tu niemal wszystkie to są inicjatywy czysto prywatne, z minimalnym stopniem organizacji ograniczającym się do wyboru terminu czy zakupu biletów lotniczych.
Wilku, ankieta jest dla wszytkich wyprawowiczów. To, że jestem utożsamiany z Niniwa Team nie oznacza, że ankieta jest pod to zbudowana. Wyprawą jest również grupka trzech osób, która jeździ sobie po Polsce. Badanie jest skierowane pod każdego kto kiedyś gdzieś wyjechał na rowerze.
Jeśli jesteś daleko od tego, to trzeba zadać sobie pytanie "gdybyś był studentem, jak by ciebie odbierał organizator, itp".