Autor Wątek: POMOC - rowerowa ankieta do pracy magisterskiej :)  (Przeczytany 9086 razy)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
To trzeeba było od razu napisać co mamy klikać!
Byłoby szybciej, a wiarygodność nie ucierpiałaby ani trochę.

Offline Mężczyzna Misiek91

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 20.07.2013
Ale dlaczego mam Wam mówić co klikać?

Za wyjątkiem pytania drugiego (gdzie jest pewność ale MUSZĘ zapytać), w pozostałych jest wielka rozbieżność odpowiedzi..

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
Tylko o czym to świadczy jak pytanie z czapy?

Bo organizator w innej ankiecie dostaje pytanie czy organizuje wyprawy tylko dla studentów i dlaczego, ewentualnie dlaczego takich nie organizuje. Pytania z ankiet muszą mi się pokrywać i może tylko dla mnie będą miały sens, ale zaufajcie, że będą miały sens.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
Ankiety nie wypełniłem, bo nie umiałem, ale ufam Ci.

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Proponuję zamknąć wątek, albo dopisać w temacie, że chodzi tylko o studentów / osoby jeżdżace na wyprawy zorganizowane. No bo jak do cholery mam odpowiedzieć na takie pytanie? (i o co w ogóle w nim chodzi?)

4. Jak oceniasz poziom organizacji wyprawy rowerowej, skierowany pod studentów? *

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
No ale nie rozumiem, jak może poziom być skierowany pod studentów :)

w tym pytaniu chodzi o formę atrakcyjności dla studentów jak np noclegi w namiotach czy forma spędzania czasu. Osoba ankietowana ma wyrazić opinię jak student mógłby się czuć. Powtarzam, że osoba ankietowana nie musi być studentem

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
To przed ankietą powinno być wprowadzenie do charakterystyki postaci jak w RPG. "Nazywasz się Maciek. Mieszkasz w Poznaniu. Masz 22 lata i studiujesz kulturoznawstwo..." ;-)

Offline Kobieta Ann88

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 27.08.2014

w tym pytaniu chodzi o
... to, że nie jest napisane po polsku.

Szkoda, że zamiast pomocy czepiacie się o wszystko co tylko można. Prawda jest taka, że nie jest to ankieta o jakimś szczeblu oficjalnym. Proszę o dobrą wolę poświęcenia trzech minut, a nie przedstawiam magisterskiego formularza ankietowego. Brakowało jeszcze tylko uwag, że nie ma metryczki.

Gdyby były chęci pomocy z Waszej strony to byście wytrzymali te 3 minuty, a nie drugi dzień się ze mną kłócili. Od czasu publikacji ankiety dostałem dwie odpowiedzi, więc woleliście zająć się krytyką i nikt z Was nie pomyślał, że skoro proszę o TAKIE PYTANIA (za wyjątkiem pyt. 4, gdzie dodałem już słowo o co chodzi), to potrzebuję właśnie takie dane. Jeśli tak nie jest to jedzcie do promotorze, bo ankieta ta była tworzona 3 tygodnie. Pytam o takie rzeczy, jakie właśnie mnie interesują. By napisać pracę magisterską trzeba mieć źródło, a nie doświadczenie bo z tego przypisu nie będzie. Na rynku nie ma ŻADNEJ książki, która jest o organizowaniu wypraw.

Właśnie powstaje jedna, a pisze ją mój promotor do którego macie takie zastrzeżenie. Nie polecam, więc kupować.

Proszę o zamknięcie tematu. Szkoda, że liczy się hejt, a nie 3 minutowa ocena jak oceniasz podróż z dziećmi, młodzieżą czy dorosłymi.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
Chcesz to masz. Zamknięty.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum