Szkoda, że zamiast pomocy czepiacie się o wszystko co tylko można. Prawda jest taka, że nie jest to ankieta o jakimś szczeblu oficjalnym. Proszę o dobrą wolę poświęcenia trzech minut, a nie przedstawiam magisterskiego formularza ankietowego. Brakowało jeszcze tylko uwag, że nie ma metryczki.
Gdyby były chęci pomocy z Waszej strony to byście wytrzymali te 3 minuty, a nie drugi dzień się ze mną kłócili. Od czasu publikacji ankiety dostałem dwie odpowiedzi, więc woleliście zająć się krytyką i nikt z Was nie pomyślał, że skoro proszę o TAKIE PYTANIA (za wyjątkiem pyt. 4, gdzie dodałem już słowo o co chodzi), to potrzebuję właśnie takie dane. Jeśli tak nie jest to jedzcie do promotorze, bo ankieta ta była tworzona 3 tygodnie. Pytam o takie rzeczy, jakie właśnie mnie interesują. By napisać pracę magisterską trzeba mieć źródło, a nie doświadczenie bo z tego przypisu nie będzie. Na rynku nie ma ŻADNEJ książki, która jest o organizowaniu wypraw.
Właśnie powstaje jedna, a pisze ją mój promotor do którego macie takie zastrzeżenie. Nie polecam, więc kupować.
Proszę o zamknięcie tematu. Szkoda, że liczy się hejt, a nie 3 minutowa ocena jak oceniasz podróż z dziećmi, młodzieżą czy dorosłymi.