Autor Wątek: Rowerem po Szkocji czyli 14 dni bez słońca. Szkocja 2016r.  (Przeczytany 1390 razy)

Offline Kobieta hajduczek

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 04.06.2014
W lipcu z Radosnym Smokiem i Euzebym spędziłam dwa tygodnie w Szkocji. To była bardzo bardzo udana wycieczka. Dziękuję Marcie za gościnę i moim kompanom za piękne wspomnienia.
Zamieszczam link do mego bloga, na którym opisałam naszą wyprawę i zamieściłam fotorelację.
I jeszcze coś - proszę Forumowiczów o wyrozumiałość - dzisiejszym wpisem debiutuję w dziale "Podróże i Wyprawy" :)
http://basik.bikestats.pl/c,36644,Szkocja-2016.html

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Nie spodziewałem się, że Szkocja jest taka ładna. Byliście w Aberdeen?

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Szkocja jest piękna, byliśmy tam w 2009 (czas leci jak opętany), ale bez rowerów. Fajny kraj na jazdę, a Marta musi być niezwykle życzliwą osobą, bo już cały tłum forumowiczów ugościła. Fajny wyjazd, hajduczku. Nick zresztą też :)
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

W Aberdeen chyba nie byliśmy :)
W Szkocji urzekły mnie przede wszystkim kolory, takiej nasyconej zieleni jeszcze nie widziałam. Pogoda spłatała nam figla - lało lub padało na zmianę, ale mimo to wyprawa była bardzo udana, bo najważniejsi są towarzysze podróży, a moi znajomi są bardzo życzliwymi i serdecznymi osobami.
A o Marcie można by pisać całe dziękczynne poematy, to przesympatyczna, bardzo życzliwa i szczera osoba.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Z tego co mówią o Szkocji to pogoda spłatała by wam figla, gdyby w ogóle nie padało
Ale najważniejsze że się wyjazd udał.

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
pięknie tam, choć pogoda nie rozpieszcza. Dobry debiut masz w tym dziale. 

Szkocja to była moja ostatnia dotychczasowa wyprawa z sakwami. Wcześniej była Szwajcaria - honorne alpejskie przełęcze, jeziora alpejskie w północnej Italii, Toskania i Kirgistan. Z wypraw opisałam jedynie od początku do końca jeziora alpejskie, Szkocję i Morawy, natomiast o pozostałych zaczęłam pisać, zamieściłam fotki na blogu i na razie na tym koniec... Może kiedyś dokończę zaczęte relacje.

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum