Autor Wątek: Kraina zamków, knedli i Budweisera czyli majówka na Morawach  (Przeczytany 1743 razy)

Offline Kobieta hajduczek

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 04.06.2014
Pierwsze dni maja spędziłam z Radosnym Smokiem i Euzebym na rowerowej włóczędze po Morawach - krainie zamków, knedli i Budweisera.
A tak było...
http://basik.bikestats.pl/c,36407,Morawy-2016.html

Zapraszam do lektury mojej relacji z majowej wyprawy i obejrzenia zdjęć  :)

Offline Mężczyzna sinuche

• Miasto: Beskid
  • Na forum od: 17.04.2009
Z przyjemności przeglądnąłem. Południowe Czechy (Morawy), tam nic nie trzeba planować,  zamki i klasztory w co drugiej miejscowości.

ps. Wyjazd z serii "majowy najazd Polaków na Morawy" ;D

Offline Mężczyzna poziom

• Miasto: ELW
  • Na forum od: 11.12.2016
Bardzo fajna relacja, super zdjęcia i inspiracja na podobny wyjazd.
Troszkę pomarudze tylko jeśli chodzi o układ relacji. Szkoda, że ostatni dzień jest na górze a pierwszy na dole ;). Do przeżycia to jest oczywiście ale może kolejne uda się wrzucić w odwrotnej kolejności.
Pozdrawiam
"Never argue with idiots"

Offline Kobieta hajduczek

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 04.06.2014
Tak, to był wyjazd z serii "Majowy najazd..." Na każdym kroku spotykaliśmy rodaków :)
Wycieczka była świetna - towarzystwo przemiłe, trasa urokliwa, pogoda bardzo rowerowa :)
Jeśli chodzi o układ relacji, to faktycznie jest na wspak, ponieważ jest to link do mego bloga na bikestats, na którym wcześniejsze wpisy są "na dole". Na przyszłość pomyślę, jak temu zaradzić :)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
piękny wyjazd. Kojarzę że myślałem aby dołączyć, bo rejon bardzo piękny, raz już byłem i bym wrócił.

Tagi: czechy 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum