Dobry wieczór wszystkim forumowiczom!
Jestem Łukasz jednak znajomi od mojego nazwiska przydomek Kruk. Mam 20 lat, jestem z Warszawy i lubię słuchać muzyki, dobrze się bawić, a przede wszystkim to ładną pogodę.
Kocham Skandynawię i chciałbym objechać ją rowerem poczynając od Norwegii.
Idąc sugestiami bardziej doświadczonych kolegów w przywitaniu powinienem zawrzeć coś o moim życiu rowerowym.
Zatem tak, pierwszy rower to moja mała miłość, znamy się już prawie lat, jest to ostre koło zbudowane na starej szosowej ramie znalezionej gdzieś w piwnicy, nie jest to nic specjalnego taki bym rzekł szczur ze śladowymi ilościami ,,fajnych,, części. To właśnie na ostrym na razie uświadczyłem najwięcej szczęścia i podróży. Nigdy nie planowałem żadnych wyjazdów jeżdżę głównie po mieście po kilkadziesiąt km standardowo. Najdalej zajechałem do Płocka i z powrotem jednak ani mnie to zmęczyło ani usatysfakcjonowało :C W jeździe na rowerze najbardziej nie lubię powrotu, świadomości, że zaraz trzeba zejść z roweru siadać przy biurku czy się kłaść spać.
Drugi rower to Genesis Ranger ten w ,,złotym,, kolorze. Dostałem go jak miałem 13lat. Wiem, że nie jest to ani cud techniki, nie uzbrojony w świetny sprzęt ale jako jako dziecko full suspension jako takie dawało meeeeeeega frajdę. Pomimo wad rower ten jest ze mną cały ten czas, nic nie było wymieniane serwisowany był może 3 razy, jeździł po lasach niedużych hopkach, wypadach ze znajomymi w stylu do Powsina a potem to zobaczymy. Aktualnie dojeżdżam nim do pracy i staram się go nie przemęczać.
Przybyłem na to forum głównie z dwóch powodów:
1.Potrzebuję wiedzy i pomocy w zakresie podróżowania
2. Szukam ludzi którzy bez opamiętania lubią jeździć, niestety w gronie moich przyjaciół nie mam z kim porozmawiać o rowerach czy gdzieś pojeździć, zazwyczaj właśnie jeżdżę samotnie ale odkryłem w tym swoją niesamowity spokój i miłość. Jazda rowerem, pozwala mi się uwolnić od codziennych problemów, trosk, nie myślę o pracy szkole mieszkaniu tylko jadę oddycham i widzę trasę. Przyszedłem Tu szukać ludzi podobnych do mnie i mam nadzieję, że dobrze trafiłem
Jeśli ktokolwiek z was będzie chciał porozmawiać, zapytać a może ma sugestie co do chociażby mojej wypowiedzi albo profilu to chętnie wysłucham pogadam a może i pomogę