Autor Wątek: Zatem witam!  (Przeczytany 852 razy)

Offline Mężczyzna Kruki

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 02.01.2017
Zatem witam!
« 2 Sty 2017, 03:30 »
Dobry wieczór wszystkim forumowiczom!
Jestem Łukasz jednak znajomi od mojego nazwiska przydomek Kruk. Mam 20 lat, jestem z Warszawy i lubię słuchać muzyki, dobrze się bawić, a przede wszystkim to ładną pogodę.  ;D
Kocham Skandynawię i chciałbym objechać ją rowerem poczynając od Norwegii.

Idąc sugestiami bardziej doświadczonych kolegów w przywitaniu powinienem zawrzeć coś o moim życiu rowerowym.
Zatem tak, pierwszy rower to moja mała miłość, znamy się już prawie lat, jest to ostre koło zbudowane na starej szosowej ramie znalezionej gdzieś w piwnicy, nie jest to nic specjalnego taki bym rzekł szczur ze śladowymi ilościami ,,fajnych,, części. To właśnie na ostrym na razie uświadczyłem najwięcej szczęścia i podróży. Nigdy nie planowałem żadnych wyjazdów jeżdżę głównie po mieście po kilkadziesiąt km standardowo. Najdalej zajechałem do Płocka i z powrotem jednak ani mnie to zmęczyło ani usatysfakcjonowało :C W jeździe na rowerze najbardziej nie lubię powrotu, świadomości, że zaraz trzeba zejść z roweru siadać przy biurku czy się kłaść spać.

Drugi rower to Genesis Ranger ten w ,,złotym,, kolorze. Dostałem go jak miałem 13lat. Wiem, że nie jest to ani cud techniki, nie uzbrojony w świetny sprzęt ale jako jako dziecko full suspension jako takie dawało meeeeeeega frajdę. Pomimo wad rower ten jest ze mną cały ten czas, nic nie było wymieniane serwisowany był  może 3 razy, jeździł po lasach niedużych hopkach, wypadach ze znajomymi w stylu do Powsina a potem to zobaczymy. Aktualnie dojeżdżam nim do pracy i staram się go nie przemęczać.

Przybyłem na to forum głównie z dwóch powodów:
1.Potrzebuję wiedzy i pomocy w zakresie podróżowania
2. Szukam ludzi którzy bez opamiętania lubią jeździć, niestety w gronie moich przyjaciół nie mam z kim porozmawiać o rowerach czy gdzieś pojeździć, zazwyczaj właśnie jeżdżę samotnie ale odkryłem w tym swoją niesamowity spokój i miłość. Jazda rowerem, pozwala mi się uwolnić od codziennych problemów, trosk, nie myślę o pracy szkole mieszkaniu tylko jadę oddycham i widzę trasę. Przyszedłem Tu szukać ludzi podobnych do mnie i mam nadzieję, że dobrze trafiłem  :>

Jeśli ktokolwiek z was będzie chciał porozmawiać, zapytać a może ma sugestie co do chociażby mojej wypowiedzi albo profilu to chętnie wysłucham pogadam a może i pomogę  :)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
Odp: Zatem witam!
« 2 Sty 2017, 08:01 »
Cześć Kruki (kruk?). :)
(Fajowy awatar.)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna jgkmarcin

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 01.04.2015
« 2 Sty 2017, 11:52 »
Cześć

"..z tylu różnych dróg przez życie,
Każdy ma prawo wybrać źle..."

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 2 Sty 2017, 11:53 »
Pozdrawiam. :-)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 2 Sty 2017, 11:58 »
witaj Kruku

Offline Mężczyzna MARECKI

• Miasto: Elbląg, Polska
  • Na forum od: 28.01.2016
    • Rowerowa strona Mareckiego
« 2 Sty 2017, 11:59 »
Cześć

Offline Mężczyzna Kruki

« 3 Sty 2017, 00:56 »
Miło widzieć odzew na przyeitanie, forum żyje :) dziękuję za komplement i Pozdrawiam wszystkich  ;D  a co do ostrego jezdzimy  razem 4 lata późno pisałem i jakieś Byki są za co przepraszam :icon_redface:

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 3 Sty 2017, 01:07 »

lubię słuchać muzyki, dobrze się bawić, a przede wszystkim to ładną pogodę.  ;D
Kocham Skandynawię i chciałbym objechać ją rowerem poczynając od Norwegii.
;D ;D ;D ;D ;D lepiej tam nie jedź

Cześć.

Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
« 3 Sty 2017, 01:11 »
witamy, witamy
… why so serious ?

Offline Mężczyzna Kruki

« 4 Sty 2017, 23:14 »
;D ;D ;D ;D ;D lepiej tam nie jedź

A to czemu :C Toż to piękny zimny i PIĘKNY kraj ;) A jeśli masz jakieś faktycznie ostrzeżenia czy wskazówki to z wielką chęcią wysłucham i się czegoś nauczę od bardziej doświadczonego kolegi :)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 4 Sty 2017, 23:18 »
Chodziło tutaj o to, że lubisz ładną pogodę a to ma niewiele wspólnego z Norwegią. ;)

Offline Mężczyzna Kruki

« 5 Sty 2017, 02:05 »
Wydaje się być to kwestią gustu chociaż faktycznie zdarza się tam popadać, nie mniej planowałbym wyjazd latem więc na odrobinę życzliwości ze strony norweskiego klimatu liczę szczerze mówiąc :D Od 8 lat jeżdżę do Norwegii na wakacje, czasem majówka różnie bywa i nigdy nie było aż tak źle żebym miał całkowicie odpuścić skandynawię czy samą Norwegię. Mam nadzieję,że gdy będę już odpowiednio zaopatrzony to będę mógł liczyć na was i waszą wiedzę i pomoc   ;D

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 5 Sty 2017, 09:12 »
Witaj,

Kochasz Skandynawię? Ichnią muzykę także?

A tak serio - porad nt. rowerowania po Skandynawii znajdziesz tu od groma. O każdej porze roku i w każdej pogodzie. Nic, tylko rzucać się na głęboką wodę.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 5 Sty 2017, 15:57 »
...i zimną :)

Offline Mężczyzna Kruki

« 8 Sty 2017, 00:44 »
Witaj,

Kochasz Skandynawię? Ichnią muzykę także?

A tak serio - porad nt. rowerowania po Skandynawii znajdziesz tu od groma. O każdej porze roku i w każdej pogodzie. Nic, tylko rzucać się na głęboką wodę.

Co do muzyki to jeśli pytasz o  klimaty forndom to tak,  a  o podróżowanie po skandynawii to chętnie przestudiuję kilka linków :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum