lot wizzairem Berlin - Skopje.
rower w dwie strony kosztuje 126zł (kod zniżkowy na sprzęt narciarski działa też na rower GOSKI )
Cytat: Agnieszka w 17 Sty 2017, 15:21rower w dwie strony kosztuje 126zł (kod zniżkowy na sprzęt narciarski działa też na rower GOSKI )Wyskakuje nam, że kod jest nieaktualny.
Transport od Retmana mamy A teraz pytanie o tresy kawałek:Miał ktoś okazję jechać tym szlakiem ??
Cytat: czerkaw w 22 Sty 2017, 08:35Transport od Retmana mamy A teraz pytanie o tresy kawałek:Miał ktoś okazję jechać tym szlakiem ??Przez zieloną granicę?
Cytat: xmk w 22 Sty 2017, 10:19Cytat: czerkaw w 22 Sty 2017, 08:35A teraz pytanie o tresy kawałek:Miał ktoś okazję jechać tym szlakiem ??Przez zieloną granicę?Tak mi się wydaje, że nie ma tam nic prócz drzew i ubitej ścieżynki.
Cytat: czerkaw w 22 Sty 2017, 08:35A teraz pytanie o tresy kawałek:Miał ktoś okazję jechać tym szlakiem ??Przez zieloną granicę?
A teraz pytanie o tresy kawałek:Miał ktoś okazję jechać tym szlakiem ??
Transport od Retmana mamy
Cytat: czerkaw w 22 Sty 2017, 08:35Transport od Retmana mamy Ogarnęliście już transport?Cytat: czerkaw w 22 Sty 2017, 08:35A teraz pytanie o tresy kawałek:Miał ktoś okazję jechać tym szlakiem ??Nie znam, ale realia Czarnogóry trochę poznałem i obawiam się że tam jazdy (szczególnie na trekkingu) może być mało.
Miał ktoś okazję jechać tym szlakiem ??
Cytat: czerkaw w 22 Sty 2017, 08:35Miał ktoś okazję jechać tym szlakiem ??Nie jechaliśmy tamtędy, ale też lustrowałem w necie ten rejon. Kierując się na zachód od Pluzine, do samiutkiej granicy jest nowy asfalt. Wygląda jakby przyszykowany pod jakieś przejście. Widać go na zdjęciach satelitarnych.