Cytat: piechucki w 23 Sty 2017, 11:03PABLO, a masz może jakąś fotkę jak wozisz tą wodę na widelcu, bo też myślę nad podobnym patentem?Pozwolę sobie odpowiedzieć i mam nadzieję, że Pablo nie będzie miał do mnie o to żalu.https://photos.google.com/share/AF1QipN1hPnW_Q_1BLUfmcKbZJNHzgPqD4mJf9bBFzLmlnFagIRxPkbPwqPagdTRmmftEQ/photo/AF1QipMF_cPzbX_Gz60Wvh3VBV9FpVOsKCjPo-nOrZMl?key=ZndoMWxlQk5tWTlaYjNoaTQzejlfSWdxenQzZjh3
PABLO, a masz może jakąś fotkę jak wozisz tą wodę na widelcu, bo też myślę nad podobnym patentem?
... A z innej beczki - czemu nie wozić wody pod ramą? Bidon, butelka inaczej wisi, inne są siły, główna rura w rowerze większej średnicy to i można lepiej złapać.
... Nie prościej zamontować normalny bagażnik? ...
Trochę mnie dziwi, ze próbujecie tak trochę na siłę montować różne elementy na/pod kierownicą, nawet namiot. Przecież to waży, z reguły 2kg i wysoko położone. Nie prościej zamontować normalny bagażnik?
Cytat: sinuche w 23 Sty 2017, 11:43... Nie prościej zamontować normalny bagażnik? ...Prościej, ale wygląda mniej PRO
Czasem, jak się przejedzie np. po świeżym krowim placku to wszystko jest w tym uwalone. Dobrze by było aby przy odkręcaniu zachować minimalną higienę w tym zakresie.