Autor Wątek: GREENVELO (Białystok -> Olsztyn), początek czerwca, na tydzień.  (Przeczytany 5181 razy)

Offline Mężczyzna remik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.01.2017
    • Rowerowe Pobiedziska

Offline Mężczyzna ramzes

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.06.2015

Offline Mężczyzna ŁukaszS

• Na forum od: 07.07.2016
To umawiamy się na 19.05-28.05? Wziąłbym od razu urlop w pracy coby mieć święty spokój.
Dla mnie spoko.

Urlop zaklepany od 18.05.
Jak się zrobi cieplej to możemy się ustawić na jakąś krótką zapoznawczą traskę w okolicach Krk.

Offline Mężczyzna ramzes

Urlop zaklepany od 18.05.

Super

Jak się zrobi cieplej to możemy się ustawić na jakąś krótką zapoznawczą traskę w okolicach Krk.

Chętnie

Offline Mężczyzna remik

• Rowerowe Pobiedziska
Też będziesz na zlocie?

Nie wiem co ze zlotem , ale z Wami chętnie pojadę.

EDIT:

Sprawdziłem połączenia PKP - Poznań - Białystok, Olsztyn - Poznań - jest dobrze :)
« Ostatnia zmiana: 14 Lut 2017, 22:28 remik »

Offline Mężczyzna Krzyjan

• Miasto: Skwierzyna, Lubuskie
Pojechałbym tylko do Białegostoku daleko :/

Offline Mężczyzna remik

• Rowerowe Pobiedziska
Pojechałbym tylko do Białegostoku daleko :/

W obrębie PL - chyba słowo "daleko" jest nieuzasadnione . Skąd jedziesz ? Ja z Posen ...

Offline Mężczyzna Krzyjan

• Miasto: Skwierzyna, Lubuskie
Lubuskie, okolice Gorzowa. Chodzi mi o to że wolałbym przebyć całą trasę korzystając tylko z roweru, i w grupie od samego startu o ile to możliwe, lub podjechać kawałek, ale nie przez całą Polskę z zachodu na wschód

Offline Mężczyzna ramzes

Popatrzyłem właśnie na proponowane lokalizacje zlotu forumowego i w sumie nie jest to zbyt blisko Białegostoku. Nie wiem jak ja to wcześniej sprawdzałem... Zakładając jednak, że zapewne wygra kandydatura bardziej komfortowa czyli Krzętów, a nie Poleski Park Narodowy, to dojazd w niedzielę do Białegostoku staje się nieco problematyczny...
Zatem poddaję pod rozważenie / głosowanie :) - kiedy konkretnie się spotykamy?

Zakładam, że zlot forumowy trzeba sobie niestety odpuścić, bo się nie poukładało, a skoro Łukasz wziął już urlop na naszą wyprawkę, to należy to uszanować i się dopasować.
Skoro Łukasz ma wolne już 18-go (czwartek), to teoretycznie już tego dnia można by ruszyć?
Łukasz - kiedy Ci pasuje?
Połączenie bezpośrednie ze Smogowa Wawelskiego mamy (przynajmniej wedle obecnego rozkładu jazdy) jedno na dobę i jest to połączenie, dzięki któremu w Białymstoku możemy być już o 10:20 (przed południem).
Teraz kwestia jak to remik wygląda z Twojej strony? Kiedy możesz i kiedy dasz radę?

Ja się dopasuję bo mnie urlopy nie trzymają.

Myślę też, że mamy na tyle dużo czasu, że możemy troszkę trasę wydłużyć i coś pokombinować, żeby pokluczyć gdzieś między jeziorami czy co tam nam do głowy wpadnie. Chyba, że komuś zależy, aby trasę zrobić jak najszybciej i jak najszybciej wracać do domu? (mam nadzieję, że nie ma takich osób :) )

Offline Mężczyzna remik

• Rowerowe Pobiedziska
Teraz kwestia jak to remik wygląda z Twojej strony? Kiedy możesz i kiedy dasz radę?

U mnie w robocie bywa różnie, więc proponuje - żeby moją sytuacją się nie sugerować , ja się finalnie postaram dostosować w pełni do Was..

Szkoda bo na zlot też bym chętnie pojechał poznać trochę osób. Według mapy Krzętów jest około 70 km od Częstochowy więc można by tam podjechać po zlocie. Pociąg do Białegostoku stamtąd jest raz dziennie, niestety około 15 i jedzie 5 godzin wiec trza by było jakiś nocleg w Białymstoku znaleźć. Ogólnie wydaje mi się, że to dużo kombinowania będzie.

W ostateczności jutro w pracy popatrzę jak wyglądają sprawy z urlopami i przeniosę, jak się da, swój na czerwiec. Tylko trochę późniejszy termin niż proponowałem wcześniej - co powiecie coby wystartować  14-15.06? Powrót do Krk dowolnie byleby najpóźniej 22.06.

Offline Mężczyzna ramzes

No to można pokombinować tak, aby jednak zaliczyć zlot. Byle potem nie trzeba gonić się z czasem na Mazurach. Ja nie mam też specjalnego parcia, ze w niedziele 28-go mam być w domu, wiec swobodnie można pokręcić parę dodatkowych dni jakby co.
Sprawdź urlopy, ale jeszcze nic nie zmieniaj.

Sprawdziłem i mógłbym też wziąć wolne od 14.06.
To jaką opcję robimy? Mazury, Zlot+Mazury czy zlot w maju i Mazury w czerwcu?

Offline Mężczyzna ramzes

W czerwcu to od 14-go do którego mógłbyś mieć wolne?

Muszę być w Krk najpóźniej 22.06 koło południa.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum