Autor Wątek: Dziewczyny gdzie jestescie  (Przeczytany 5274 razy)

Babencja

• Gość
Dziewczyny gdzie jestescie
« 19 Gru 2006, 08:32 »
Witam wszystkich;)co taka cisza sie zrobila na forum czyzby koniec sezonu! przeciez sniegu brak i jescze mozna krecic ;)dziewczyny odezwijcie sie ;)wiem ze jak sie zrobi cieplo i ruszy zezonik bedize nas wiecej!pozdrawim wszystkich i do nastepnego

padusia

• Gość
« 19 Gru 2006, 18:13 »
a o czym tu pisac? ;) bez sensu to mi sie nie chce :P

Babencja

• Gość
« 3 Sty 2007, 14:30 »
Cytat: "padusia"
a o czym tu pisac? ;) bez sensu to mi sie nie chce :P

Witam
a mi sie chce:)wlasnie za tydzien mamy spotkanie w Krakowie  organizacyjne naszych wyjazdow 07r oj, oj bedzie sie dzialo ja oczywiscie jestem za Syberia lub Norwegia. Tylko niech juz bedzie wiosna wszystkie weekendy rowerkowe:)pozdraiwm

Offline Kobieta magdad

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.08.2006
    • http://www.bajkers.com
« 4 Sty 2007, 23:19 »
a z kim sie wybiersz?, moze sama bym wpadla na tako spotkanko i posuchala ;)

Babencja

• Gość
« 5 Sty 2007, 08:31 »
Cytat: "mdudek"
a z kim sie wybiersz?, moze sama bym wpadla na tako spotkanko i posuchala ;)

Hejka :lol: jesli masz ochote z nami sie spotkac to zapraszam spotkanie odbedize sie w krakowie u kol 13-14styczen ja jade autkiem z wrocka z 3 osobami co do dogrania to moje gg4190516 lub kom 605648809 pozdraiwm i fajnie ze jest nas juz wiecej

padusia

• Gość
« 5 Sty 2007, 11:59 »
Na Syberie to chyba rowerem z Polski raczej nie bedziecie pedalowac co nie? ;) troche daleko... ale ciekawy teren do zwiedzenia napewno :) ja poki co bezplanowo pewnie zaczne myslec przed wakacjami co ze soba zrobic :D a raczej gdzie popedalowac :)

Pozdrawiam

Babencja

• Gość
« 10 Sty 2007, 08:44 »
Hejka Pedusia:)jasne ze nie z Polski w marcu juz bede wszysto konkretnie wiedziec, ale bedizemy jechac koleja transyberyjska.wszystkie formalnosc bede juz zalataiac kwiecien wyjazd planuej poczatek lipca bedziemy tam 3 tygodnie.Uteskniemiem czekam na pelny sezonik, tylko mam nadzieje, ze mi urlopu starczy i nie wyrzuca mnei z pracy:)oj oj tyle czowiek ma planow najwazniejsze, aby je realizowc!pozdrowionka rowerkowo podroznicze .

lenka

• Gość
« 26 Mar 2007, 15:03 »
hej,

jak tam plany syberyjskie? Klecicie jakiś wyjazd? Może bym się zabrała.. a nie babę można by zabrać? :-)

Cholibka

• Gość
« 1 Kwi 2007, 21:27 »
Hej Babencjio!!!

Jak tam syberyjskie plany?
Zastanawiam się nad jakąś rowerową wyprawą, albo raczej chciałabym się do jakiejś dołączyć, a tu widzę piękna babka inicjatywa:)
Pozdrawiam

Babencja

• Gość
« 3 Kwi 2007, 19:55 »
Witajcie Cholibka i Leka :Dwrescie mamy juz lepsza pogode.z nowym sloneczkiem wiecej zaczelam sie rozkrecac jesli mcie czas i ochote to na weekend majowy jade na 7 dni na saksonie szwajcarska (okolice drezna)start 28 marzec z Jeleniej gory oczywiscie spansko w namiocie :Dco do syberii mam juz wszystko zaplanowane tylk bo to 3 podejscie wyjazdu, tylko brak chetnych nik nie chce brac rowera :(,ale i tak w lipcu wybywam rowerkiem na 3 tgodnie moze norwegia po drdze wyspy allandzkiei szwecja.Wszystko bede dopinac nawyjezdzie majowym termin lipiec.Jak copiszczie na gg  4190516 podrwoionka rowerkowe  :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum