Autor Wątek: Rower Radon TCS 9.0  (Przeczytany 4453 razy)

cisek

• Gość
Rower Radon TCS 9.0
« 17 Gru 2009, 11:28 »
Miałem taką sakwę kiedyś :) Też opadała mi w dół. Nie zwróciłem uwagi przy rozpakowywaniu paczki po co jest kawałek stalowej linki w małym woreczku:d Po dłuższym czasie wydedukowałem, że zawija się go pod tzw. mostek i temat opadania był zamknięty. Niestety w instrukcji nie było o tym mowy a ja widząc coś takiego pierwszy raz na oczy nie popisałem się inteligencją :)

Offline Kobieta anja

• Miasto: Żory / Wrocław
  • Na forum od: 21.04.2009
    • http://picasaweb.google.pl/ania.jaskulska
Rower Radon TCS 9.0
« 17 Gru 2009, 17:12 »
Cytat: "cisek"
Nie zwróciłem uwagi przy rozpakowywaniu paczki po co jest kawałek stalowej linki w małym woreczku:d Po dłuższym czasie wydedukowałem, że zawija się go pod tzw. mostek i temat opadania był zamknięty. Niestety w instrukcji nie było o tym mowy a ja widząc coś takiego pierwszy raz na oczy nie popisałem się inteligencją :)

nie tylko Ty...  :roll:
 :wink:

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Rower Radon TCS 9.0
« 17 Gru 2009, 19:40 »
ja mam na zatrzask i mnie wkurza :P opada niestety.... kumpel ma na stelaż i bardzo dobrze się sprawuje - cały czas ta sama pozycja, bardzo wygodne, można sobie grzebać i grzebać....
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Rower Radon TCS 9.0
« 17 Gru 2009, 21:23 »
Przepraszam, to temat o rowerze Radon czy o torbie na kierownicę? :roll:

Co do roweru, to wygląda bardzo porządnie. Skoro Cię stać i wiesz, że Ci pasuje geometria, to bierz! :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum