naprawiłem, nie wiem na jak długo.Coraz bardziej rozjeżdża się aplikacja z wersjami bazy danych i javy, więc może kiedyś zdechnąć bardziej.
to nie jest kwestia pieniędzy. Ja po prostu nie mam na to czasu, podobnie jak z pewnym innym bugiem, z pokazywaniem bieżącej pozycji (zmiany w procedurach PostGIS).
Cytat: globalbus w 3 Sie 2023, 20:06to nie jest kwestia pieniędzy. Ja po prostu nie mam na to czasu, podobnie jak z pewnym innym bugiem, z pokazywaniem bieżącej pozycji (zmiany w procedurach PostGIS).Nie do końca wiem, czy Ty też opiekujesz się stroną zaliczgmine.plTak sobie myślę, że jakby zintegrować Twoją mapę z tą stroną to byłoby to!Wtedy mógłbyś zrobić wersję PRO dla abonentów. Do tego kilka funkcjonalności, jak np. indywidualne statystyki roczne, miesięczne, sortowanie po województwach, powiatach itd.Ja mógłbym za dostęp do takiego serwisu zapłacić rocznie, powiedzmy 100-150 zł.Weźmy na przykład wandrer.earthOstatnio wykupiłem roczny dostęp za 30 USD. Z tego co się zorientowałem to Tworzy go jeden gość ze Stanów. Mnogość opcji i statystyk powala.Może on też nie miał/ma czasu? ale może też stwierdził, ze jak zrobi z tego pełnoprawny produkt, to wtedy zarobi. A jak zarobi i będzie zarabiał to wtedy warto znaleźć ten czas...Idąc dalej można klonować ten serwis na inne kraje, pod ich podział administracyjny. Skalować rynek.