Autor Wątek: III Kórnicki Maraton Turystyczny 4-6 sierpnia 2017 r.  (Przeczytany 17133 razy)

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
z tego co pamiętam, to zawsze ktoś siedział przy ognisku... a to za daleko, a to za płasko... co Pan zrobisz? Nic Pan nie zrobisz...
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Borafu, dziękuję. Na maraton jadę z Bitelsową w roli kibola :)
Każde z nas z rowerem, więc nie wiem czy będziesz miał miejsce na nasze 2 rowery.
No jasne, ledwie się człowiek odezwie i od razu eskalacja żądań!

Bitels

• Gość
Borafu, dziękuję. Na maraton jadę z Bitelsową w roli kibola :)
Każde z nas z rowerem, więc nie wiem czy będziesz miał miejsce na nasze 2 rowery.
No jasne, ledwie się człowiek odezwie i od razu eskalacja żądań!
Eskalacja to by była wtedy  jakbym jeszcze rower naszego młodego dorzucił :)

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Ja tylko melduję, że przelew kasy za wpisowe poszedł. Teraz nie ma odwrotu - być muszę i trzy setunie przejechać :)
Tylko nie zapomni się zatrzymać bo ci 500 ka wyjdzie ;)

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Bitels

• Gość
Ja tylko melduję, że przelew kasy za wpisowe poszedł. Teraz nie ma odwrotu - być muszę i trzy setunie przejechać :)
Tylko nie zapomni się zatrzymać bo ci 500 ka wyjdzie ;)
Dzięki Giovanni. Chociaż Ty we mnie wierzysz ;D

• Użytkownik forum
Ważne, by na obiedzie za Kołem ustawić rower w odpowiednim kierunku..
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

• Użytkownik forum
Dyskretnie przypominam się z wpisowym. Bo ludkowie z listy zapasowej pytają, kiedy zaczniemy skreślać...
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna przemo3642

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 12.12.2012
A no właśnie miałem się ciebie pytać, co tam słychać w rezerwach...

W każdym razie, nawiązując do poniższego posta - jako jeden z "ludków z listy rezerwowej" - uprzejmie proszę o nie uiszczanie wpisowego  :icon_twisted:  ;D

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
Mój udział w tegorocznym KMT jest przesądzony (nie jadę), trasa jest nieopodal, więc w ramach rozgrzewki do MP chciałbym spory fragment przejechać. Czy może są jacyś chętni na majowy objazd trasy? Terminien oczywiście jeszcze przed zlotem. Dystans oczywiście 500+.
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

• Użytkownik forum
Z naszej strony - trochę słabo z terminem. 2 tygodnie przed MP jedziemy do Berlina. 3 tygodnie przed MP mamy rajdy rodzinne dla mieszkańców.
Absurdalny Eli

Mariobiker

• Gość
Dyskretnie przypominam się z wpisowym. Bo ludkowie z listy zapasowej pytają, kiedy zaczniemy skreślać...

Krzysiek postrasz skreśleniem z listy, powinno poskutkować  ;D

• Użytkownik forum
No, lista się zaktualizowała odrobinę. Jeszcze kilka osób czeka potwierdzenie udziału, a jak nie potwierdzą, to się rezerwowi ucieszą.

Absurdalny Eli

• Użytkownik forum
Lista startowa została zamknięta. Sprawdźcie, czy wszystko się zgadza, zwłaszcza, czy naniosłem informację o materacu dla każdego, kto to zgłaszał.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dw35yfAzpLLhuJ9wyAphTpGJ_AFTy0DNg6jbw9PCRto/edit?usp=sharing
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010
Storm na 500km - pozamiatane ;) Krzysiek, możesz (jeśli to Ci ułatwi/pomoże) wpisać mnie na materac?

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
Storm na 500km - pozamiatane ;)

Na jakim rowerze? Oby Cię nie ograł.
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum