Cytat: Żubr w 3 Sie 2017, 14:55Kawerna, w Wlkp. nie jest tak różowo jak w krakowskiem jednak. Sklepy są gorzej z godzinami otwarcia, jeśli to nie jest sieciówka typu Lewiatan czy stacja benzynowa to trzeba się liczyć z tym że w sobotnie popołudnie to będzie zamknięte. Przynajmniej ja mam takie doświadczenie A ja wręcz przeciwne - na GMRDP w czasie przejazdu przez woj. małopolskie długie kilometry nie mogłem trafić na otwarty sklep. Uratowała mnie dopiero komercja Zakopanego. Aha - to była niedziela.
Kawerna, w Wlkp. nie jest tak różowo jak w krakowskiem jednak. Sklepy są gorzej z godzinami otwarcia, jeśli to nie jest sieciówka typu Lewiatan czy stacja benzynowa to trzeba się liczyć z tym że w sobotnie popołudnie to będzie zamknięte. Przynajmniej ja mam takie doświadczenie
A ja wręcz przeciwne - na GMRDP w czasie przejazdu przez woj. małopolskie długie kilometry nie mogłem trafić na otwarty sklep. Uratowała mnie dopiero komercja Zakopanego. Aha - to była niedziela.
Sklepy w najbliższym sąsiedztwie bazy są trzy: dwa zupełnie naprzeciw, małe sklepiki prywatne, czynne od 6 do 21. Trzeci sklep, Chata Polska jest oddalony o około 900 metrów, na os. Tygrysim 26 (przy ul. Nowina), czynny od 6.30 do 22.00.