Autor Wątek: III Kórnicki Maraton Turystyczny 4-6 sierpnia 2017 r.  (Przeczytany 17143 razy)

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Będę ok 16 - 17. Proszę naostrzyć mi jakiś patyk ;)
Do zobaczenia!

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Bitels

• Gość
Giovanni też będę w tych godzinach i myślę, że sami patyki spokojnie naostrzymy :)

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
Kawerna, w Wlkp. nie jest tak różowo jak w krakowskiem jednak. Sklepy są gorzej z godzinami otwarcia, jeśli to nie jest sieciówka typu Lewiatan czy stacja benzynowa to trzeba się liczyć z tym że w sobotnie popołudnie to będzie zamknięte. Przynajmniej ja mam takie doświadczenie ;)

A ja wręcz przeciwne - na GMRDP w czasie przejazdu przez woj. małopolskie długie kilometry nie mogłem trafić na otwarty sklep. Uratowała mnie dopiero komercja Zakopanego. Aha - to była niedziela.

Okolice Zakopanego to już nie małopolska, choć nadal małopolskie, a więc rządzi się swoimi prawami.
Za to w najbliższej okolicy Krakowa sklepy są średnio co 2 km ;)

Offline Mężczyzna Rolf

• Miasto: Chorągwica k. Wieliczki k. Krakowa
  • Na forum od: 12.07.2011
Będzie padać czy nie będzie?

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Sklepy w najbliższym sąsiedztwie bazy są trzy: dwa zupełnie naprzeciw, małe sklepiki prywatne, czynne od 6 do 21. Trzeci sklep, Chata Polska jest oddalony o około 900 metrów, na os. Tygrysim 26 (przy ul. Nowina), czynny od 6.30 do 22.00.

Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010
A ja wręcz przeciwne - na GMRDP w czasie przejazdu przez woj. małopolskie długie kilometry nie mogłem trafić na otwarty sklep. Uratowała mnie dopiero komercja Zakopanego. Aha - to była niedziela.

Tylko że Ty jechałeś, w Małopolsce, przez Beski Niski, Spisz. Czyli największe noo wiadomo... ;) Zostawmy to, ja tylko mówię że trzeba się przygotować na to że w sobotę wieczorem sklepy mogą być czynne tylko w większych miejscowościach.

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Zaspałem, będę ok 20. Bitels, jednak strugasz sam:)

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Mariobiker

• Gość
Sklepy w najbliższym sąsiedztwie bazy są trzy: dwa zupełnie naprzeciw, małe sklepiki prywatne, czynne od 6 do 21. Trzeci sklep, Chata Polska jest oddalony o około 900 metrów, na os. Tygrysim 26 (przy ul. Nowina), czynny od 6.30 do 22.00.

Ooo  to bardzo przydatna wiadomość  :D

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
Będę jechał do bazy trasą Fanky'ego (leciutko zmodyfikowaną w samym Poznaniu), ruszam z dworca PKP parę minut po 16.
Gdyby ktoś był tam o podobnej porze i miał ochotę na moje towarzystwo - zapraszam.

• Użytkownik forum
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Kobieta kaha

• Dusza towarzystwa - szalona imprezowiczka.
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 23.05.2011
Maratonowe groopies jest już w drodze do bazy! ☺

Patrzę i nie wiem, czy to się dzieje naprawdę... (juanita_hawaii)

Offline Mężczyzna Fanky

• Trzeba żyć natychmiast,jest później niż się wydaje
  • Miasto: Tychy
  • Na forum od: 23.01.2017
    • .... z Kórnika w POLSKĘ i ŚWIAT
Kawerna, w Wlkp. nie jest tak różowo jak w krakowskiem jednak. Sklepy są gorzej z godzinami otwarcia, jeśli to nie jest sieciówka typu Lewiatan czy stacja benzynowa to trzeba się liczyć z tym że w sobotnie popołudnie to będzie zamknięte. Przynajmniej ja mam takie doświadczenie ;)

To się puka PUK PUK w okienko do właściciela i jak dobrze zapłacisz to otwiera :-)
...a ponadto CPNów Ci u nas dostatek :-)
----------------------------------------------------

• Użytkownik forum
zaliczorlen.pl
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna vuki

• Miasto: Rawicz
  • Na forum od: 16.04.2014
wiki ucieka, łapać go bo nie odzyskacie gpsa ;)
MiRowerDajePower

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
Fajnie było, podobały mi się zwłaszcza "smaczki" na trasie - ukryty bufet, prom, drewniany mostek, schody, a na koniec dom dziadków, w którym spędzałem całe lata w dzieciństwie. :)
Gdy się skończyły, dopadł mnie potworny kryzys. Ale jakoś dojechałem.

Dzięki, Krzychu i cała ekipo KBRu.
« Ostatnia zmiana: 6 Sie 2017, 19:21 Turysta »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum