Autor Wątek: III Kórnicki Maraton Turystyczny 4-6 sierpnia 2017 r.  (Przeczytany 17144 razy)

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Szczególne podziękowania dla ekipy w bazie. Fantastycznie (jak zwykle) się spisali. Czuwali cały czas, wszystko mieli pod kontrolą, doglądali wszystkich, którzy dojechali do mety, momentami to wręcz rozpieszczali. Aż chce się wracać :)
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Bitels

• Gość
Gdy się skończyły, dopadł mnie potworny kryzys. Ale jakoś dojechałem.
Jacek jaki kryzys?
Łyknąłeś mnie i Przemka jak koń owies :)
Gratuluję wszystkim przejechanych kaemów, a Krzyśkowi i Bractwu mega imprezy. Jesteście mistrzami.

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
Jacek jaki kryzys?
Łyknąłeś mnie i Przemka jak koń owies :)

To były właśnie ostatnie chwile przedkryzysowe. ;)

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
No i III KMT to już historia. Chyba dobra, skoro to piszecie, co piszecie.

Takie imprezy tworzą ludzie. Wszyscy. Nie KBR, czy organizator. Super było Was gościć, mamy nadzieje, że było na tyle fajnie, żebyście przyjechali po raz kolejny do tej nudnej Wielkopolski za rok ;D

Oczywiście bardzo dziękuję każdemu za przyczynienie się do tego, że było warto przejechać pół polski, by być na KMT. Zwłaszcza w imieniu naszych "mniej jeżdżących" członków, którzy cały KMT poprowadzili. Dziewczyny i chłopaki bardzo się starali, by wszystko dobrze funkcjonowało i to, co piszecie potwierdza, jak wielką robotę wykonali.

Sądzę, że nowe miejsce się sprawdziło, a niedogodności poprawimy w przyszłym roku.

@Kaha, @Jurek, @Borafu i @emes - bardzo dziękuje za pomoc.

Sorry, że nie z każdym miałem okazje pogadać, poprawie się ;)

Padam z nóg, idę spać ;D

Ps.
Jacek... "smaczki" - mam nadzieje, że dodały uroku. Wszak to maraton "turystyczny". A, no i ominęła Cię najwyraźniej I Wojna Promowa
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

• Użytkownik forum
Oczywiście. Jak tylko wyjdę z trybu awaryjnego :)
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna login

• Użytkownik forum
  • Miasto: Lublin
  • Na forum od: 13.01.2012
było fajnie. Ktoś zostawił na parkingu buty, są w tej chwili u organizatorów maratonu.

na koniec dedykacja dla Marzenki i speców od napraw samochodowych:
https://youtu.be/8uoqENvwRSI?t=1m
« Ostatnia zmiana: 6 Sie 2017, 21:26 login »

Offline Kobieta Kot

• Miasto: Blisko Poznania
  • Na forum od: 29.08.2013
Serdeczne podziękowania dla całej ekipy z Kórnika za organizację maratonu! Było super. Zarówno na trasie, jak i w bazie. Podziękowania dla Kamili, która w nocy z soboty na niedzielę zrobiła mi przepięknie paznokcie :)

Podziękowania również dla specjalistów od napraw samochodowych pod dowództwem Pająka. Bez Was mój samochód pewnie by został w Kórniku na wieki wieków  ;D

Zapraszam do poczytania relacji z maratonu:
http://kot.bikestats.pl/1607536,Kornicki-Maraton-Turystyczny.html - na końcu jest link do fotek.

Ég hjóla oftast nær í vinnua.
www.kot.bikestats.pl

• Użytkownik forum
@emes:

"Dlaczego odkręcacie te śruby w prawo?"

;D

A poniżej w linku, kilka fotek od nas :)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1715836175389667.1073741855.1487690554870898&type=1&l=8482c39f23
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna Rado

• Na forum od: 25.05.2011
Również dziękuję za niesamowicie udaną imprezę. Profesjonalizm w 100% Tak trzymać. To nie tylko moje zdanie, ale również kilku osób z Rowerowego Lublina, które miało zaszczyt uczestniczyć po raz pierwszy w tym maratonie. Brawo Krzysiek, brawo KBR!

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Jeśli chodzi o te pozostawione buty, stawiam na Wąskiego - miejsce i ślad po aucie pasują jak ulał ;)

Offline Mężczyzna endriu68

• Na forum od: 21.11.2011
Brawo Ķórnik.
Jesteście wspaniali.

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
Zaintrygował mnie hybrydowy manicure (bo teraz wszystko musi byc hybrydowe), ale prawdziwie zauroczył bananowy bikepacking  :)
Gratulacje dla uczestników, organizatorów i tzw. obsługi.

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
Na zdjęciach nie widziałem żadnej górki, więc trochę mnie intryguje, gdzie niektórzy zrobili 2 tys m podjazdów, choć są tacy co mają ich 4x mniej.

• Użytkownik forum
jak mają mniej, to oszukiwali ;D

Były Góry. Miejscowość "Góry".
Absurdalny Eli

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum