Autor Wątek: Poszukuję osób do wspólnej jazdy na rowerach.  (Przeczytany 1117 razy)

Offline Mężczyzna daro73

• Miasto: Warszawa Bielany
  • Na forum od: 09.02.2017
Poszukuję osób z Warszawy (Bielany, Żoliborz, Bemowo, Tarchomin) do wspólnej jazdy na rowerach, najchętniej poza miastem. Preferuję wyjazdy jedno-dwudniowe lub kilkudniowe w okolicach Warszawy lub gdzieś dalej z dystansem dziennym do 200 km. Miło będzie jak ktoś się odezwie :)

Offline Mężczyzna robertcb

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 23.12.2012
Witam.
Napisz czy chodzi o szosę czy trekking.
- dysponuję tylko tym drugim.

Offline Mężczyzna daro73

Witam. Oczywiście chodzi o rower trekkingowy. Swój rower Crossowy "przerobiłem" na Trekkingowy. Gdzie w Warszawie mieszkasz i jaki masz rower? Jak często jeździsz na rowerze i gdzie przeważnie, masz swoje ulubione trasy w okolicach Warszawy i jaki maksymalnie dzienne dystansy przejeżdżasz? Sorry, że zadaję już na początku tyle pytań. Napisz coś o sobie.
Pozdrawiam. Darek  :)

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Jak coś pisz w grupie mazowieckiej jakbyś coś planował ją z Legionowa
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Mężczyzna Młody

• Miasto: Gabryelin
  • Na forum od: 23.12.2014
Studiuję na Bielanach więc jakbyś miał czas w środku tygodnia to chętnie się gdzieś przejadę...

Offline Mężczyzna daro73

Ok. Młody :D muszę tylko odkurzy rower po zimie. W tygodniu mam czas i jak tylko pogoda dopisze to możemy się spotkać na Bielanach i razem gdzieś pokręcić kołami. Wyślij mi na, jeżeli możesz, na mój e-mail: deore73@wp.pl  nr.tel do siebie. Zadzwonię, to się umówimy. Pozdrawiam.

Offline Kobieta Kat

• Miasto: Warszawa Wilanów
  • Na forum od: 12.04.2017
Hejka, też szukam, z tym że mieszkam na Wilanowie więc głównie latam na Górę Kalwarię. Ale w sumie mogę i gdzie indziej jeśli jest opcja spotkania sie w połowie. Jeżdżę górskim Stevensem, może dokupię szosę (wygląda na to, że łatwiej o towarzystwo na szosie).
Kobieta, 40l, branża IT, od lat rowerem po Azji górsko.

Offline Mężczyzna Młody

• Miasto: Gabryelin
  • Na forum od: 23.12.2014
@Kat mieszkam 3 stacje za Zalesiem więc niedaleko. Możemy kiedyś popedałować...  :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum