(...) No cóż, ja jednak stwierdzę, że jest różnica między 182, a 193 cm
Widziałeś te Gianty?
na pytanie czy mogę go przedtem przetestować i wziąć na jakąś przejażdżkę, to się dowiedziałem, że jak kupię to wtedy sobie pojeżdżę
Pokazujesz w linkach rowery za 3500-4000 zł, poza jednym Najdroższy Giant nie dotyka 3500 zł, a najtańszy jest poniżej 2000 zł
Cytat: Art w 15 Lut 2017, 20:15na pytanie czy mogę go przedtem przetestować i wziąć na jakąś przejażdżkę, to się dowiedziałem, że jak kupię to wtedy sobie pojeżdżęFajny sklep:)
Niektórzy po prostu nie lubią zarabiać pieniędzy, a handlowcami są hobbystycznie. Niemniej wciąż jestem w szoku po rozmowie.
"Panie jakby każdy tak sobie jeździł to by te rowery nie były nowe."
A czy nie jest tak, że w przypadku zakupu zdalnego, masz prawo do zwrotu towaru? Kup zatem rower przez internet, przymierz się do niego (nie powodując powstania śladów użytkowania) i ew. zwróć w ciągu określonego czasu (min. chyba 10 dni, ale niektóre sklepy mają dużo więcej).Nie wierzę, że nie da się obejść chciwości handlarczyków.
Dodatkowo masz 2 lata rękojmi (chyba tak to się nazywa) na zgodność towaru z umową, która to rękojmia wydaje się być lepsza od jakiejkolwiek gwarancji producenta.