Cytat: "cinek88"wygoda leciutkiego siodełka Jak się przyzwyczaisz to będzie wygodne. Moje jest...
wygoda leciutkiego siodełka
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Ale da się założyć hamulce canti, różnica w stosunku do V nie jest porażająca. Do tego są hamulce tarczowe przystosowane do klamek STI. IMO znacznie mniejsza jest różnica pomiędzy V a canti, niż pomiędzy tymi typami manetek.
Nie psujcie Cinkowi radości z nowego bike'a straszeniem go manetkami!
Nie oszukujmy się, że to jest wygodniejsze rozwiązanie - nie bez przyczyny te manetki natychmiast odeszły do lamusa wraz z wprowadzeniem manetek STI.
Jak będzie mało, to te tarcze idą do drugiego roweru (28" Unibike Viper), który dostanie szerokie terenowe opony 1.75" albo 2" jak wejdą. Ktoś na forum pisał, że wejdą.
Z jednego uzależnienia w drugie A poważnie cinek, jestem pod wrażeniem, gratuluje
A gdzież to Cię do tej Hiszpanii ciągnie i kiedy? Bo może się spotkamy?
Weź Black Jacki 1,9 od Schwalbe - w terenie przyzwoite a i na asfalcie toczenie jak ta ten bieżnik bardzo dobre.
A gdzie się Wy wybieracie?
Nie mogę znaleźć takich na 28", są tylko na 26".
Zakres czasowy bardzo podobny (16 dni urlopu). Lecimy....
O kurka, rzeczywiście nie ma takowych już na stronce Schwalbe...To muszę szanować te co mam na obręczach
Mówicie, że baranki są faktycznie takie dobre na wyprawy???Nie wiem czy w moim przypadku by się to sprawdziło - często też przemierzam z żonką różnie nie asfaltowe trakty, ścieżki... sterowność mogłaby być problematyczna...
Znalazłem Smart Sam, 28x1.75... 55zł.Wolałbym 1.9, poszukam jeszcze u innych producentów.