Autor Wątek: Wzdłuż wybrzeża  (Przeczytany 1650 razy)

Offline Mężczyzna JUREK

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 21.11.2011
Odp: Wzdłuż wybrzeża
« 19 Lut 2017, 00:04 »

Złośliwcy  :)
To standard na tym forum, gorzej z wkładaniem merytorycznej treści ;)

Przepraszam , miał być żart z literówki, nawet sam nie zauważyłem błędu.
Chciałbym mieć te 0,05 % wiedzy merytorycznej co Ty.
Twoja wiedza mi imponuje i z niej łapczywie korzystam.
Nie chciałem Ciebie urazić.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 19 Lut 2017, 00:27 »
Przecież podjazdy oczko puścił. ;-)

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
« 19 Lut 2017, 12:05 »
Nie wywołuj wilków z lasu... ;D
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna CiekawySwiata

• Miasto: Ozorków okolice
  • Na forum od: 27.04.2016
« 21 Lut 2017, 21:17 »
Mam w planach aby na przełomie czerwca i lipca pokonać tę trasę. Oby tylko pogoda dopisała.

Offline Mężczyzna smolar

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 04.12.2016
« 22 Lut 2017, 18:42 »
11 lat w podróży?
dwa dni skrócić czas wycieczki, sporo  0,05%
Ale z innej beczki. Plan na ten odcinek Świnoujście - Hel mam w długi weekend majowy. Pierwotnie miał być namiot, ale zastanawiam się czy to dobry pomysł bo może być rześko i mokro w maju nad morzem. Czy wie ktoś gdzie są całoroczne schroniska młodzieżowe, lub może polecić kwaterki na trasie co by sobie noclegi zarezerwować.
Jeszcze temat Peenemunde. Czy warto poświęcić dzionek na podjechanie tam ze Świnoujścia?

Witam z Pabianic :)

My ze znajomymi jechaliśmy w drugiej połowie maja i spaliśmy na kwaterkach (bylo nas 4). Nie mieliśmy problemu ze znalezieniem noclegu cena 30-40 za osobe. Polecam bo koszt nie jest duży.

Offline Kobieta Sandi

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 23.01.2017
    • Moje rowerowe i inne wycieczki :)
« 28 Lut 2017, 09:49 »
11 lat w podróży?
dwa dni skrócić czas wycieczki, sporo  0,05%
Ale z innej beczki. Plan na ten odcinek Świnoujście - Hel mam w długi weekend majowy. Pierwotnie miał być namiot, ale zastanawiam się czy to dobry pomysł bo może być rześko i mokro w maju nad morzem. Czy wie ktoś gdzie są całoroczne schroniska młodzieżowe, lub może polecić kwaterki na trasie co by sobie noclegi zarezerwować.
Jeszcze temat Peenemunde. Czy warto poświęcić dzionek na podjechanie tam ze Świnoujścia?

Przejechałam prawie całe nasze wybrzeże na rowerze. Wycieczka była we wrześniu i nie miałam problemu ze znalezieniem noclegu. Nie wiem jak może być podczas weekendu majowego. Spanie pod namiotem nad morzem, to chyba nie do końca dobry pomysł o tej porze roku. Podczas mojego wyjazdu, miałam okazję jechać 3 dni w ulewie. Nie wyobrażam sobie składania i rozkładania namiotu w taką pogodę. Zaopatrz się koniecznie w pelerynę rowerową. Świetna rzecz, która pozwoli na komfortową jazdę podczas ulewnych dni. Przynajmniej było mi w niej ciepło i sucho. Jest lepsza niż nieprzemakalna kurtka i spodnie, bo jej zakładanie i zdejmowanie między falami deszczu zajmuje 5 sek :) Poniżej link do mojej relacji z tej wycieczki. Są tam też informacje o noclegach i o moich przygotowaniach do wyjazdu.. może Ci się przydadzą :)

http://fotorowerzystka.blogspot.com/2015/08/dzien-1-swinoujscie_29.html     
fotorowerzystka.blogspot.com

Offline Mężczyzna Król Julian

• Na forum od: 14.02.2017
« 28 Lut 2017, 20:43 »
Pozdrawiam Pabianice :)
Dziękuję za info. Gratuluję relacji z linku. Jest super. Forty do zwiedzenia - punkt obowiązkowy.
Tak chyba myślę, że pojadę na żywioł i będę szukał na miejscu. Zabierzemy śpiwory co powinno zmniejszyć opór przed pojedynczymi noclegami.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna kmark

• Miasto: Piecki/Mazury
  • Na forum od: 18.04.2017
    • Trasy rowerowe nie tylko po Mazurach
« 19 Kwi 2017, 20:13 »
W 2011 zrobiłem tą trasę - ba nawet ostatnio myślałem by jeszcze raz się wybrać ale jestem z innego województwa  :(
Tutaj może znajdziesz coś ciekawego do swojej trasy : http://kmark.pl/wybrzeze2011.html

Offline Mężczyzna Król Julian

• Na forum od: 14.02.2017
« 19 Kwi 2017, 20:27 »
Dzięki. Gratuluję strony. Mam nadzieję, na podobne wrażenia.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum