Autor Wątek: Malbork i nie tylko...  (Przeczytany 1956 razy)

RDK

• Gość
Odp: Malbork i nie tylko...
« 21 Kwi 2017, 17:49 »
I jak tam te plany się kroją?  :D

Offline Mężczyzna daro73

• Miasto: Warszawa Bielany
  • Na forum od: 09.02.2017
« 21 Kwi 2017, 19:11 »
Wyprawa jak najbardziej aktualna. Pozostaje tylko kwestia ustalenia terminu. Ostatnio pogoda trochę nie dopisuje. Mam nadzieję, że już niedługo pogoda się poprawi i będziemy mogli wyruszyć do Malborka. Przewidywany termin to maj (po "Majówce). A tobie jaki termin najbardziej odpowiada w maju?

RDK

• Gość
« 21 Kwi 2017, 19:40 »
Znaczy tak sobie myślę, że można spróbować pojechać akurat na majówkę. Jeśli noclegi są rozplanowane na kwatery, to nie ma co się przejmować chłodami nocy. Jeśli chodzi o deszcz to trzeba śledzić prognozy, ale póki co, to w tym terminie GFS zapowiada tragedię w centrum, na wschodzie i południu, a trasa przejazdu to tak wygląda optymalnie. Wiadomo, może się to zmienić, ale póki co, to czemu nie?  :)

Póki co to będzie najcieplejszy obszar w kraju :)

Offline Mężczyzna daro73

« 28 Kwi 2017, 14:22 »
Niestety większość osób zainteresowanych wycieczką ma już plany na Majówkę i częściowo na pozostałą część maja :(. Wydaje mi się, że najlepiej będzie ustalić termin na czerwiec. Pogoda do tego czasu powinna się już ustabilizować :). Pogoda na zbliżającą się Majówkę też nie zapowiada się jakoś wyjątkowo dobrze. Noclegi nie są jeszcze zarezerwowane, ale to najmniejszy problem. Jak tylko pogoda zacznie się poprawiać, zintensyfikuje działania organizacyjne (termin, noclegi, bilety). Czekamy na poprawę pogody. :)

Offline Mężczyzna daro73

« 7 Maj 2017, 21:20 »
Ze względu na pogodę, która ostatnio nas nie rozpieszcza, wycieczka do Malborka odbędzie się z małym opóźnieniem :(. Najprawdopodobniejszym terminem będzie czerwiec, o ile w miesiącu maju pozostałe weekendy nie będą sprzyjały całodziennej jeździe.
Pozdrawiam. :)

Offline Mężczyzna daro73

« 21 Maj 2017, 20:43 »
Pogoda się poprawiła, wycieczka coraz bliżej... :)

Offline Mężczyzna daro73

« 4 Lip 2017, 15:42 »
Witam.
Pragnę poinformować, iż ze względu na poważne problemy osobiste (nie zdrowotne), jestem zmuszony odwołać wycieczkę do Malborka. Wszystkie osoby zainteresowane przepraszam i pozdrawiam.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum