https://picasaweb.google.com/112049258709272112752/20101129WZamieciDoSkierniewic
mperatura ok. -23'C
Cytat: Robert! w 21 Gru 2011, 14:07Cytat: Freud w 21 Gru 2011, 14:00Wilk - a teraz jeździsz? Jak śniegi spadną to też będziesz jeździł? Z ciekawości. Sprawdź bikestata Michała.W bikestats sprawdzę czy jeździł w zeszłym roku pewnie, ale niestety bikestats nie potrafi przepowiadać przyszłości
Cytat: Freud w 21 Gru 2011, 14:00Wilk - a teraz jeździsz? Jak śniegi spadną to też będziesz jeździł? Z ciekawości. Sprawdź bikestata Michała.
Wilk - a teraz jeździsz? Jak śniegi spadną to też będziesz jeździł? Z ciekawości.
mi brooks spasował od razu. jeśli miałbym się do niego przystosowywać przez 2000km to sorry, ale nie różniłby się niczym od 'zwykłego' siodła.
Ja nawet nie lubię jak jedzie za mną ktoś na Brooksie. Niektóre siodełka tak trzeszczą, że nie mogę się uwolnić od wrażenia, że to z moim rowerem jest coś nie tak i ciągle odruchowo oglądam się na tylne koło
Po prostu okazało się, że Brooksik był za twardy - i trzeba było sięgnąć po żelową wkładkę; ewentualnie decydowały względy estetyczne - ktoś uznał, że jeszcze jeździć na tym można, ale żeby szpecić rower zostawiając takiego potworka, gdy na nim nie jedziemy - to już za wiele; patrzył na ten rower - i szlag go trafiał