Opony MARATHON PLUS TOUR czy MARATHON PLUS i dlaczego ?
Co do kół, czytałem na tym forum, że Mavic A319 są niezłe, albo nie na tym forum - już nie pamiętam .Kilka osób poleca Alexrims DH19 - są lepsze od modelu wymienionego powyżej ?
Waga jest ważna w rowerze czysto wyprawowym czy nie ?
Jakie piasty ? Shimano robi piasty z łożyskami maszynowymi ? Jaka jest różnica między maszynowymi a kulkowymi, które mocniejsze, łatwiejsze w samodzielnej naprawie czy wymianie ?
a ten cały Brooks, nazwany przez kogoś " 8 cudem świata " to cenowe przegięcie pały, płacić za siodło więcej niż za ramę .. siodło ważące 2-3 razy więcej i kosztujące 7 razy więcej od wybranego przeze mnie to istna przesada !
Bardziej interesuje mnie Wasze zdanie na temat takich rzeczy jak koła, kierownica, mostek i sztyca siodełka .Co do kół, czytałem na tym forum, że Mavic A319 są niezłe, albo nie na tym forum - już nie pamiętam .Kilka osób poleca Alexrims DH19 - są lepsze od modelu wymienionego powyżej ?Części z firmy ACCENT nie są zbyt dobre ? Waga jest ważna w rowerze czysto wyprawowym czy nie ?Jakie piasty ? Shimano robi piasty z łożyskami maszynowymi ? Jaka jest różnica między maszynowymi a kulkowymi, które mocniejsze, łatwiejsze w samodzielnej naprawie czy wymianie ?Opony MARATHON PLUS TOUR czy MARATHON PLUS i dlaczego ?POZRAWIAM
A ta grupa ludzi, która jeździ dystanse naprawdę bardzo długie - właściwie Brooksa w ogóle nie używa. A czas siedzenia na siodle jest wprost proporcjonalny do problemów z tyłkiem - więc można powiedzieć tyle, że Brooksy w tej mierze są produktem niesprawdzonym, bo maratończycy właściwie go nie stosują.
tak naprawdę można rzetelnie mówić jedynie pod kątem własnej osoby
A co zabawne - Allay też się anatomicznie dopasowuje do ciała, mam już od dawna charakterystyczne wgniecenia od dopasowanego siodła.
Idę spać, a Wy tu się wspólnie poużalajcie na tego okropnego i przemądrzałego Wilka; jutro się pośmieję z Waszej produkcji
globalbus Dureme ? Dlaczego te ?
Generalnie jest na forum wątek o marathonach
Masz Allaya?
Na Islandii przejechałem 400km szutru