Tak drążę z ciekawości i konieczności (strzelił mi właśnie Antares po zaliczeniu nocą wyrwy w jezdni),
Rozumiem, też jestem ciekaw tego siodła. Kilka dni temu po testach odesłałem Fabric Scoop Race Team Shallow - mimo śwetnych opinii - kompletnie nie mogłem się w nie wpasować, co tylko potwierdza że każda nierówność / wcięcie w siodełku - nie jest tolerowane przez mój tyłek ...
Jakby co to mam C17 Carved (z dziurą) na sprzedaż. Praktycznie nowe, zrobiłem na nim 200 km.
Fabric Scoop Race Team Shallow już z samego wyglądu jest niewygodne.Jak dla mnie najlepsze siodło na jakim dane mi było jeździć - Bontrager Inform. Dosyć szerokie i całkowicie płaskie.
Cytat: PiKa w 23 Sie 2020, 21:32Jakby co to mam C17 Carved (z dziurą) na sprzedaż. Praktycznie nowe, zrobiłem na nim 200 km.a ile sobie kolega życzy ?
Tak drążę z ciekawości i konieczności (strzelił mi właśnie Antares po zaliczeniu nocą wyrwy w jezdni), bo łudząco podobny stelaż miałem kiedyś w siodełku z kolei Selle San Marco, ale pokrycie było kompozytowo-skórzane.
Czyli w sumie mamy identyczne odczucia, które dla mnie dyskwalifikują wszystkie Brooksy.
Możesz zapodać link do konkretnego? Bo widzę, że płaskiego Antaresa, który mi pękł, już nie ma. Teraz jeżdżę na starym włochu skórzanym-nie ma tragedii, ale Antares był ideałem.