czyli puszczałaś nam oczko przez monitor? (:
mnie np prawie w ogóle nie ma na zdjęciach a Beata jest na kilku.
Nogi nie chcą zacząć kręcić. Muszę rozbujać najpierw lekko pedały, i później wreszcie lewa noga zaczyna obroty. Jak już się tylko zacznie kręcić to jakoś idzie.
Meta:[/size]18 - 1008km 9:02
o, emes przystrzygł owłosienie na górze i dole głowy
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Udzieliłem przez telefon wywiadu dla "Gazety Ostrowieckiej". Aż nie mogę tu znaleźć odpowiedniej emotikonki, żeby oddać bezmiar ogarniającej mnie dumy
Cieszę się również, że chciało się każdemu z Was napisać porządną relację, dzięki czemu mogłem sobie chociaż wyobrazić co jak "od środka" wygląda pokonywanie tak długiej trasy, teraz jestem pod jeszcze większym wrażeniem, niż podczas śledzenia przekazu satelitarnego.
Jestem pełna podziwu dla niej Miała czas 68 godzin. W gruncie rzeczy to o 20 godzin więcej wysiłku niż w Twoim przypadku Gość, który w tym roku wygrał szwedzki 300-km wyścig (z czasem poniżej 7 godzin) powiedział, że podziwia tych, którym zajęło to z trzy razy więcej czasu niż jemu, bo musieli jechać 3 razy dłużej i na pewno znacznie bardziej się zmęczyli Czy to dlatego gość z czasem 72 h 30 min dostał nagrodę, czy po prostu dla jaj?
Waxmund, może się przerzucisz na pisanie książek?
No, ale ja widzę że Ty się nie zmieściłeś w limicie czasu: (dowód)18 godzin Ci zabrakło!