po swietach dopisze po irlandzku (gaelic) przydatnosc - niestety niewielka bo tylko kilkadziesiat tysiecy tym gada codziennie, ale jednak, inny jezyk
Nie chciałbym się wychylać przed szereg, bo całe rozmówki to świetna robota, ale jeśli jest możliwość, to wprowadziłbym drobne poprawki w angielskim.
Poza tym pojawia się dwa razy Dutch chyba, pod jednym wpisany jest niemiecki (German, albo Deutsch) i to niekompletny. Mogę go spróbować uzupełnić, w razie czego.
Hmm wydawało mi się, że francuski już kiedyś uzupełniałam... Może to było coś innego... Dopiszę na przerwie
Jasne, aby tylko nie zmieniło to znaczenia wyrazów, wysłałem już tą bazę do ponad 100 osób z kilkunastu krajów.
Jak już wpiszecie wszystkie tłumaczenia + zapis fonetyczny,
to mogę zrobić stronę internetową z tego, jeśli oczywiście będzie taka potrzeba (czyt. chętni ) Moim zdaniem najfajniejsza opcja w rozmówkach, to odsłuchiwanie nagranej kwestii wypowiedzianej przez nativa. Można by było dać na stronę programik, który można ściągnąć, za jego pomocą nagrać wszystkie teksty i jednym kliknięciem uploadować wersję wymowy.
Na razie wystarczy możliwość wyboru języków i ich eksport do pdf w jakiejś ciekawej formie + dokładanie języków przez stronę.