... wersja Elite to wyjątkowa oblecha...
Cytat: Viracocha w 23 Lut 2017, 16:26... wersja Elite to wyjątkowa oblecha...No co Ty, naprawdę tak myślisz? Kuna, a mnie się wydaje, że to świetne posunięcie Marina na 30-to lecie firmy. Malowanie bezpośrednio nawiązuje do Bear Valley'a w wersji Rasta z (chyba, bo nie jestem pewien) 1991r. - nad wyraz charakterystycznego roweru.ed.Tak jak BV Rasta'91 miał być symbolem wolności (o wszechstronność roweru chodzi), tak teraz Four Corners ma być tym samym na miarę naszych czasów. Mnie się podoba Tylko cena...
No co Ty, naprawdę tak myślisz? Kuna, a mnie się wydaje, że to świetne posunięcie Marina na 30-to lecie firmy. Malowanie bezpośrednio nawiązuje do Bear Valley'a w wersji Rasta z (chyba, bo nie jestem pewien) 1991r. - nad wyraz charakterystycznego roweru.
Czacha na rowerze zaprezentowanym przez jednego z forumowiczów nawiązuje pewnie do Szekspira, a też mi się nie podoba .
Cytat: Viracocha w 27 Lut 2017, 16:59Czacha na rowerze zaprezentowanym przez jednego z forumowiczów nawiązuje pewnie do Szekspira, a też mi się nie podoba .To bardzo dobrze, że Ci się nie podoba. Gdyby wszystkim podobało się to samo, to byłoby nudno.Nie kojarzę tej czachy, więc nie podejmuję się interpretacji
Marin zamówiony, dziękuje wszystkim za cenne wskazówki i nie omieszkam podzielić się wrażeniami jak paczka/rower do mnie trafi.
Worek jak smiesz nie kojarzyć Mojej czaszki! To 'ciemniejsza strona greja'