Autor Wątek: Nordkapp, odwołane :(  (Przeczytany 2556 razy)

Offline Mężczyzna AhmedBard

• Miasto:
  • Na forum od: 05.03.2017
Odp: Nordkapp, lipiec-sierpień 2017
« 6 Mar 2017, 22:53 »
No cóż w Skandynawii jedzenie jest drogie to fakt. Ja spotkałem się z opiniami że trzeba być dość oszczędnym bo inaczej budżet może bardzo w górę poszybować.

Offline Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
Odp: Nordkapp, lipiec-sierpień 2017
« 6 Mar 2017, 23:01 »
No cóż w Skandynawii jedzenie jest drogie to fakt. Ja spotkałem się z opiniami że trzeba być dość oszczędnym bo inaczej budżet może bardzo w górę poszybować.
Poczytaj na forum. Było już sporo dyskusji na temat kosztów jedzenia w Skandynawii. Pisano tutaj gdzie i co warto kupić aby budżet nie cierpiał.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
Odp: Nordkapp, odwołane :(
« 7 Mar 2017, 07:02 »
Wbrew pozorom, mimo że nie w każdej miejscowości mamy Orlen, jak w Polsce, to nie jest to dżungla. Codziennie da się zrobić zakupy; jeśli trasa jest przygotowana, to najtrudniejsze, co trzeba zrobić z wyprzedzeniem, to bilety lotnicze. Resztę można zacząć pakować i tydzień przed (o ile się nie okaże, że właśnie trzeba wymienić pół roweru...).

Z tymi ośmioma godzinami snu i regeneracją... każdemu według potrzeb. Ja zwykle na wyprawie sypiam po 7, ale zdarza się i 6.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Alek

• Miasto: Dublin
  • Na forum od: 28.02.2013
    • aleknowak.net
« 7 Mar 2017, 07:14 »
U mnie 7 to luksus, po tylu budzę się bez budzika - normalnie to 6 lub czasem 5... I jakos funkcjonuję. Chociaż to na co dzień - na wyprawie godzin nie liczę ;)

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
« 7 Mar 2017, 20:02 »
U mnie 7 to luksus, po tylu budzę się bez budzika - normalnie to 6 lub czasem 5... I jakos funkcjonuję. Chociaż to na co dzień - na wyprawie godzin nie liczę ;)
Pozazdrościć.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna Paul

• Miasto: Lüdenscheid
  • Na forum od: 10.03.2019
« 11 Sie 2019, 09:54 »
Odswierzam ten watek nie dlatego, ze chce w najblizszym czasie pojechac na Nordkapp, ale po prostu interesuje mnie jedna osoba tzn, Piotr Mitko. Co sie z nim stalo ?  Czytalem rowniez jego relacje, ktore mnie bardzo zainteresowaly ( zafascynowaly !!!)
Co do wyjazdu na Nordkapp, to jestem rowniez bardzo zainteresowany, ale na ten temat to mozna porozmawiac w innym watku.

Pozdrawiam
Paul

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum