To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Może się w końcu nauczę myć rower.Choć wątpię.
CytujKolega, posiadacz Awola, narzekał na to, że widelec jest całkiem prosty przez co nie pracuje (za to ładniej wygląda)A w Croix de Fer też jest prosty i widać jak pracuje.... gdy się jedzie, wibracje od wybojów nie mają wektora prostopadłego do ziemi i widelec wyraźnie oddaje w tył mimo że jest równy jak szczała.
Kolega, posiadacz Awola, narzekał na to, że widelec jest całkiem prosty przez co nie pracuje (za to ładniej wygląda)
Ja tylko jeszcze czekam na ten mityczny argument z chłopem na wsi, który tylko czeka ze spawarką by komuś stalowy widelec zespawać ;-)
Pomimo że mam fajny stalowy widelec, to żadnego tłumienia nie czuję,
A Ty tego chinola ściągnąłeś, ściągasz czy będziesz ściągał ?"prawie jak cutthroat"
Mnie najbardziej w AWOLu wkurza to, że nie mogę go kupić .
Cytat: Viracocha w 9 Mar 2017, 13:37Mnie najbardziej w AWOLu wkurza to, że nie mogę go kupić .Podszept: Naucz się czytać znaki - palec boży!, na bank!
Proponuję na Zlocie testy - poprzypinamy kilka modeli bagażników, z różną masą ładunku do AWOL-a i ocenimy warunki progowe bujania/gibania ;-) Można by to zestawić/porównać z jakimiś dwoma/trzema innymi szosami.
Cytat: skrzysie.k w 10 Mar 2017, 08:23Proponuję na Zlocie testy - poprzypinamy kilka modeli bagażników, z różną masą ładunku do AWOL-a i ocenimy warunki progowe bujania/gibania ;-) Można by to zestawić/porównać z jakimiś dwoma/trzema innymi szosami. Bagażnik, szosówka - o bosz...
Bagażnik, szosówka - o bosz...
AWOL szosa nie jest, nie oszukujmy sie Baranek szoszona nie czyni.Moze by tak po prostu gravel lub rodzimie - zwirolak?