Witaj,
ja też planuję taką "wycieczkę" z tym że w jakimś cieplejszym miesiącu i nie wiem czy w tym roku uda mi się wydębić tyle urlopu. Trasę sobie wymysliłem korzystając z trasy MRDP, odpowiednio modyfikując ją by jak najbardziej ominąć główne drogi. Przy tym korzystałem z Google Street View, bo wybieram się szosówką i nie chcę trafiać na szutry czy kostkę. Nocować mam zamiar po ludziach / przystankach / wiatach turystycznych / paśnikach żeby zaoszczędzić na wadze bagażu.
Pozdr.
Ja wstępnie zaplanowałem czerwiec ale to głównie od pogody bd zależeć, jeśli będzie zapowiadał się deszczowy to na pewno wyprawa się przesunie. A co do czasu wolnego to ja nie liczę na urlop, po prostu się zwolnię
, a pojadę rowerkiem crossowym, typowym turystycznym, i raczej kostka też nie wchodzi w grę., będę starał się unikać. A co do wagi bagażu to chyba nie ma znaczenia. Będę jechał pomału na spokojnie, chciałbym jak najwięcej zobaczyć i móc się zatrzymać w każdym miejscu żeby nie martwić się czy dojadę do wyznaczonego punktu.