Wszystkie trzy trasy startują jednocześnie, 29 kwietnia 2017 r. o godzinie 9:00.
3. W GKM500+ wolno wziąć udział pod warunkiem nie ukończenia któregoś z następujących ultramaratonów: TCR, RAAM, MRDP, GMRDP, MP, MPP, Bieg Piastów.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
... rajd blisko Poznania a dojazd z rowerem jak w Bieszczady.
Źle wygląda "dziecko w ciąży" (pkt.3).
... Poszukaj w necie sesje Demi Mur w ciąży. Zobacz jak ślicznie wyglądało jej dziecko w ciąży.
Termin uważam za jawną dyskryminację startujących w PW, w którym udział nie wyklucza startu w GKM500+
Proszę administrację o usunięcie tematu ze względu na obraźliwy charakter w stosunku do innych orientacji....
A, nie jadę, tylko tak zauważam pewną drobną wadę - rajd blisko Poznania a dojazd z rowerem jak w Bieszczady.
opis bomba!
Regulamin promuje uczestników startujących w TdP, P1000J, BBT1008 i BBT2016.Na znak pretestu postanawiam dziś nie dopompowywać koła.
Ja akurat tak to widzę i dzielę się spostrzeżeniami. Nie twierdzę, że mam rację.
Czy start z pociechą i wycof a'la Hipek będzie honorowany?
Perfidna segregacja i eliminacja niedoszłych uczestników. Za co?
Zmienię rower i włożę kask. Nikt mnie nie pozna.
Jeżeli jesteś rodzicem ...
Szanowny PanieCzy planowane jest rozszerzenie (w przyszłości, bo nie wątpię, że przedsięwzięcie stanie się cyklicznym) o nierodziców?Czy próba rozwinięcia kolekcjonerskiej pasji może się rozciągnąć na np. siostrzeńców?
Droga Kapituło, Ludwika się pyta, czy jako niezarejestrowany uzyszkodnik forum dostanie dziką kartę? Bo rodzice jej nie pozwalają siedzieć przed komputerem w ładną pogodę i nie wie, jak się zapisać...