A w czym ta kierownica jest gorsza od innych?
Nie lubię dolnego chwytu. Więc jedyna "zaleta" baranka" u mnie odpada. Dodatkowo ma wątpliwą urodę
A co do suportu, to ja jestem zwolennikiem kwadratu ponad wszystko
Najwygodniejszy chwyt w którym się większość czasu spędza to ten na klamkomanetkach, nie dolny.
Jestem tego samego zdania - trwała i nie rozpada się po jednej zimie w mieście (HTII), tani i do kupienia w każdym rowerowym.
Cytat: Waxmund w 30 Mar 2017, 22:33A co do suportu, to ja jestem zwolennikiem kwadratu ponad wszystkoJestem tego samego zdania - trwała i nie rozpada się po jednej zimie w mieście (HTII), tani i do kupienia w każdym rowerowym.
Kup sobie normalną kierownicę a nie jakieś kikuty i ustaw ją 7 cm wyżej Rolf, który preferuje chwyt na klamkach testował moją szosówkę i stwierdził, że jednak u mnie w dolnym chwycie jest wygodnie - jak widać ustawienie i model kierownicy wiele znaczą.
Cytat: Włod w 30 Mar 2017, 22:41Jestem tego samego zdania - trwała i nie rozpada się po jednej zimie w mieście (HTII), tani i do kupienia w każdym rowerowym.To wina suportów Shimano, a nie samego systemu. Większe łożyska powinny być wręcz bardziej żywotne