Autor Wątek: Główny szlak beskidzki od Smereka do Krynicy Zdrój czerwonym szlakiem na rowerze  (Przeczytany 388 razy)

Offline Mężczyzna marvelloustraveller

• Cześć
  • Miasto: GLIWICE
  • Na forum od: 03.04.2017
Gdzie-Główny Szlak Beskidzki(część od Smereka do Krynicy Zdrój)-pieszym szlakiem czerwonym
Kiedy-druga połowa maja 2017
Jak-Rower górski(hardtail lub full) /forma bikepacking(na lekko i samowystarczalnie)
Spanie -namiot/schronisko/kwatera.
Dzienny dystans 17-30 km , dzienne przewyższenie 550-1200m
Czas trwania 5-7 dni.
Jeśli masz pytania lub planujesz taki wyjazd daj znać.
Na co dzień uzywam rowerów do jazdy terenowej
Głównie poruszam sie poszlakach górskich (mtb-turystyka-bikepacking) i szutrach(gravel).Używam tez roweru typowo turystycznego(brooks/sakwy/bagazniki)na którym byłem samotnie na Islandii.Lubię mapy ostatnio testuję gps.
Jeśli jest wybór drogi zawsze wybieram teren zamiast asfaltu.
Jacek

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
W lipcu ubiegłego roku PABLO jechał odcinek Ustroń-Krynica (4 dni), więc jeśli masz pytania...

To jest dział powitalny. Cześć.

• Cześć
Cześć.
2 razy obejrzałem wczesniej twoją fotorelację ,zdjęcia daja wyobrażenie o mozole.
Tego właśnie się spodziewam.Trochę mam obawy co do samotnego sypiania pod namiotem.
Jacek
Głównie poruszam sie poszlakach górskich (mtb-turystyka-bikepacking) i szutrach(gravel).Używam tez roweru typowo turystycznego(brooks/sakwy/bagazniki)na którym byłem samotnie na Islandii.Lubię mapy ostatnio testuję gps.
Jacek

Offline PABLO

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org
« Ostatnia zmiana: 1 Cze 2017, 14:57 PABLO »

• Cześć
Dzięki.
Twoja relację znalazłem wczesniej sam .Sorry jesli sie powtarzam ale chyba nie umie sie poruszać po tym portalu i nie wiem juz sam czy czasami nie wysłałem maila sam do siebie.
Jacek

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum