Autor Wątek: Naprawa Scrubba Bag  (Przeczytany 594 razy)

Offline Mężczyzna __

• Miasto:
  • Na forum od: 08.12.2013
Naprawa Scrubba Bag
« 7 Kwi 2017, 20:48 »
Hej,

Pamiętam ze polecaliście w którymś z temat specjalistę ze zgrzewarką lub innym ustrojstwem do naprawy materacy / mat.

Ja chciałbym się zająć naprawą wynalazku Scrubba Bag:

Ma pęknięty zaworek więc chętnie bym go wymienił lub ewentualnie jeśli się nie uda usunął i to miejsce czymś zalepił. Cieknie mi z niego woda co mnie wkurza ;-) Sam zaworek wygląda jak najtańszy mocowany w chińskich tanich dmuchanych zabawkach do wody.

Możecie polecić kogoś na śląsku lub ewentualnie gdzieś dalej w Polsce(zawsze można dojechać rowerem).

Offline Mężczyzna __

• Miasto:
  • Na forum od: 08.12.2013
Odp: Naprawa Scrubba Bag
« 20 Kwi 2017, 11:27 »
Podbijam ;-) Polecicie speca ze zgrzewarką lub czymś podobnym? Czas mnie goni ;)
Ewentualnie kogoś na śląsku sprawdzonego kto naprawia dmuchane rzeczy - technologia powinna być podobna.
« Ostatnia zmiana: 20 Kwi 2017, 11:49 __ »

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Odp: Naprawa Scrubba Bag
« 20 Kwi 2017, 13:24 »
Nikogo nie polecę :|

U mnie w materacu naderwał się materiał (materac chyba z polietylenu) koło zaworka (trzeba było jednak uważać przy składaniu albo zabezpieczyć jego okolice). Od dłuższego czasu przymierzam się do kupna stacji lutowniczej z gorącym powietrzem żeby używać jej do spawania materiałów i naprawy wspomnianego materaca - czas mnie nie gonił, więc tego jeszcze nie zrobiłem. Niestety praktycznych rad też nie udzielę.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum