Autor Wątek: Szukam towarzysza/ki na weekend majowy w Punta Ala/Masa Vecchia (IT)  (Przeczytany 423 razy)

Offline Kobieta Kat

• Miasto: Warszawa Wilanów
  • Na forum od: 12.04.2017
Cześć,
Szukam towarzysza płci dowolnej, najchętniej w porównywalnej grupie wiekowej (40), na wypad majowy (28/04-3/05) do Toskanii, do popularnego rowerowo regionu Masa Vecchia, a dokładniej na wybrzeże Punta Ala.

Dojazd: lot do Florencji, na lotnisku bierzemy auto i jedziemy 110-230 km (czas ten sam - jedna droga przez góry, druga autostradami), zaliczając po drodze Pize.
Na miejscu hotel rowerowy z guided tours lub indywidualnie z mapą po regionie: http://visitpuntaala.eu/en/home/
Rower pożyczam na miejscu.

Jeżdżę normalnie trekkingowo/górsko ale bez szaleństw ;) - raczej długodystansowo niż wyczynowo czy na czas (przejechalam np himalaje w Buthanie, offroad na Borneo, spore kawałki Azji. Startowałam w maratonach ale stwierdzam że wolę jednak długi dystans na trasie i spokój niż rozpychanie się łokciami ;) ). Pracuję w sektorze IT, rower to dla mnie fun, odskocznia, sposób na zobaczenie nowych miejsc i na genialne skatowanie się :)
Rozpadła mi sie stała ekipa rowerowa a jak wiadomo w 2+ zawsze fajniej niż samemu :)

Offline Mężczyzna Lolek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 19.01.2017
Czas i towarzystwo mi pasują, ale już byłem w Toskanii na rowerze... Przepiękna, polecam!
Ja raczej się wybiorę na Green Velo na majówkę.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum