Po twoim ostatnim poście to ja w nocy z namiotu nie wyjdę jak kiedyś się spotkamy na jakieś integracji. Z duże ryzyko
Cytat: Giovanni w 14 Lis 2017, 18:27Po twoim ostatnim poście to ja w nocy z namiotu nie wyjdę jak kiedyś się spotkamy na jakieś integracji. Z duże ryzyko No i jest problem. Właśnie zaplanowałem wyprawę na weekend majowy przez Kaszuby i Kociewie. A tu patrzę na awatar Moniki i Kościerzyna/Kaszuby. A ja właśnie przez Kościerzynę. Huston mamy problem!
Cytat: Sedymen w 14 Lis 2017, 21:00Cytat: Giovanni w 14 Lis 2017, 18:27Po twoim ostatnim poście to ja w nocy z namiotu nie wyjdę jak kiedyś się spotkamy na jakieś integracji. Z duże ryzyko No i jest problem. Właśnie zaplanowałem wyprawę na weekend majowy przez Kaszuby i Kociewie. A tu patrzę na awatar Moniki i Kościerzyna/Kaszuby. A ja właśnie przez Kościerzynę. Huston mamy problem!Biorąc dodatkowo pod uwagę ten wzrok z awatara - nie ryzykowałbym
Oj tam, oj tam. Takie chłopy a się boją "wampirzycy z Kościerzyny"
Zapewniam, że to miła i sympatyczna (taką znam) rowerzystka Aczkolwiek... kobiety zmienne są i lepiej nie ryzykować no i uważać należy, kiedy Księżyc w pełni
Cytat: emonika w 15 Lis 2017, 09:37Oj tam, oj tam. Takie chłopy a się boją "wampirzycy z Kościerzyny"Ale ja z córką jadę i stąd stres podwójny
Widziałam tutaj, może dwa podobne tematy dotyczące samotnych wypraw, ale nie znalazłam tam odpowiedzi na moje pytanie. Dlatego pytam się Was drogie panie, czy podróżujecie same po Polsce? Czy spędzacie noce samotnie pod rozgwieżdżonym niebem w przysłowiowych "krzakach"?. Czy czujecie się bezpiecznie? Zadaje to pytanie często rowerzystkom, które spotykam na trasie i okazuje się, że jest niewiele pań, które na to się decydują. Osobiście żadna z pań, której zadałam to pytanie nie podróżowała w ten sposób po Polsce. Owszem samotnie, ale nocowanie w wyznaczonych miejscach i kwaterach, albo nocowanie w krzakach, ale w towarzystwie. Podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami. Sama rozważam i jestem zachęcana do tego sposobu podróżowania (czyt. przez mężczyzn), ale po prostu i zwyczajnie się boję.
Cytat: bruma w 13 Kwi 2017, 12:15Widziałam tutaj, może dwa podobne tematy dotyczące samotnych wypraw, ale nie znalazłam tam odpowiedzi na moje pytanie. Dlatego pytam się Was drogie panie, czy podróżujecie same po Polsce? Czy spędzacie noce samotnie pod rozgwieżdżonym niebem w przysłowiowych "krzakach"?. Czy czujecie się bezpiecznie? Zadaje to pytanie często rowerzystkom, które spotykam na trasie i okazuje się, że jest niewiele pań, które na to się decydują. Osobiście żadna z pań, której zadałam to pytanie nie podróżowała w ten sposób po Polsce. Owszem samotnie, ale nocowanie w wyznaczonych miejscach i kwaterach, albo nocowanie w krzakach, ale w towarzystwie. Podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami. Sama rozważam i jestem zachęcana do tego sposobu podróżowania (czyt. przez mężczyzn), ale po prostu i zwyczajnie się boję.Nie zdecydowałabym się na samotną trasę na pewno .Trzeba znależć sobie towarzystwo .Samotnej kobiecie nie wskazane i niestety nie bezpieczne
Faktycznie, również nie odważyłabym się na jakąś samotną wyprawę na dziko. Być może łatwiej jest się wówczas wyłączyć i odpocząć, ale nie jest bezpiecznie.