Autor Wątek: W rowerach BTwin może złamać się rama - Decathlon wycofuje rowery  (Przeczytany 654 razy)

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
Witam
Dobrze napisałem temat postu ?:-) Przyciągnął ?

A teraz informacja :
https://www.decathlon.pl/ecpl/static/wycofane-produkty/pdf/RAPPELPRODUIT-ROCKRIDER520540-AFFICHE_PLK.pdf

Ciekawe do ilu tysięcy użytkowników pewnie najpopularniejszej marki w Polsce nie dotrze ta informacja ?

Offline Mężczyzna skrzysie.k

• Kapituła MP-P 2019
  • Absent.With.Out.Leave
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 29.01.2016
    • Szlaki i Drogi
Ten niebieski numer to nr seryjny ramy? Prosi się więc o zaprzestanie jazdy na 5-ciu konkretnych rowerach? Jesli tak, to działania Deca są bardzo pozytywne.

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
Nie, to numer produktu. Numer seryjny każdy egzemplarz ma inny.

Na szczęście, mój się nie łapie. :)

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Tylko chwalić producenta,  a w zasadzie sprzedawcę za działanie.
Kiedyś,w 2000 roku, miałem ramę GT Tempest, była zakupiony w oficjalnej sieci sprzedaży.
Po kilku latach otrzymałem tradycyjną pocztą  informację o możliwości wymiany ramy z powodu wadliwego materiału dolnych rurek tylnego trójkąta. Nie skorzystałem, niestety. Rower zmienił właściciela dzięki kradzieży.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum