Może pojedź przez Tykocin, to jest urocze, malutkie miasteczko, możesz obejrzeć tam zamek, kościół. Po drodze masz wtedy Kiermusy - coś mi się kojarzy, że tam można dobrze zjeść, ale nie byłam więc nie wiem na ile to prawda.
Tylko mam znów małą zagwozdkę - droga nr 64 z Jeżewa Starego na Wizny
Da się to objechać skręcając w https://goo.gl/maps/Ti6eRNpdfkt z drogi 671 (zakładam, że stamtąd będziesz jechać). Z Zawady na Targonie jest już lokalna droga asfaltowa. W miejscowości Łaś Toczydłowo jest most przez Narew, teoretycznie zamknięty, ale miejscowi tamtędy krowy prowadzają .
Użyj Street View to może przyjdą do głowy jakieś alternatywy
Z kolei odcinek Strękowa Góra - Wizna w zasadzie nie jest do ominięcia. To znaczy można, ale trzeba pojechać drogami dość "surowymi", przez osuszone bagna. Niemniej jechałem, do wykonania.
Nie, osuszone bagna to te "kratki" na południe od drogi do Wizny
Skorzystaj z GV od Strękowej Góry do Grądów Woniecko i stamtąd wzdłuż Narwi dotrzesz do przeprawy mostowej na DK 64 za którą jest Wizna.
W miejscowości Łaś Toczydłowo jest most przez Narew, teoretycznie zamknięty, ale miejscowi tamtędy krowy prowadzają .
Kiermusy - coś mi się kojarzy, że tam można dobrze zjeść, ale nie byłam więc nie wiem na ile to prawda.
W Kruszynianach zdecydowanie i bezapelacyjnie Zajazd. I zwiedzanie meczetu z Dżemilem.
Cytat: marszy w 29 Cze 2017, 19:02W Kruszynianach zdecydowanie i bezapelacyjnie Zajazd. I zwiedzanie meczetu z Dżemilem.Potwierdzam w pełnej rozciągłości podpisując się obiema rękami. Obie pozycje obowiązkowe. Koniecznie pozdrówcie Panią Danusie. * polecam "listkówkę"