A tak dokładniej to między którymi otworami jest ta "szerokość między otworami"? Jeśli masz na myśli te górne to wszystkie porządne bagażniki mają tu regulację, najczęściej w postaci wygiętych prętów, mocowanych w regulowanych uchwytach, więc problemy występują naprawdę w wyjątkowych sytuacjach.
Co do jakości się nie wypowiadam, nie słyszałem, nie widziałem tego produktu.
http://allegro.pl/bagaznik-racktime-foldit-czarny-26-28-do-crosso-i6759874742.htmlTego bagażnika bym nie kupował , za dużo śrubek.Kup spawany takie jak tubus czy crosso.
Jeśli sakwy mają mocowania w postaci stalowych haków, to umiejscowienie zaczepu w bagażniku na dolny hak będzie bardzo niewygodne w zakładaniu i zdejmowaniu sakwy. Prawdopodobnie jest też za wąskie.
Czyli to co jest napisane na aukcji czy sklepach internetowych wystawiających ten bagażnik" Do sakw crosso" może dotyczyć wersje na klik? Ja mam na haki więc co nie zawracać sobie głowy tym bagażnikiem?
Pod sakwy Crosso kup sobie zwykły bagażnik Crosso i nie kombinuj.Będzie pasował i do roweru i do sakw. Przy okazji jest solidny i raczej mieści się w zakładanym budżecie.
A czy w tym przypadku nie będę potrzebował tego adaptera dystansującego od hamulca tarczowego?
Cytat: Robert_W w 25 Kwi 2017, 13:28A czy w tym przypadku nie będę potrzebował tego adaptera dystansującego od hamulca tarczowego?Nie będziesz potrzebował.Przecież na zdjęciu nawet widać, że hamulec masz w innym miejscu.