O tej porze roku to juz chyba tradycja z deficytem na bagażniki / sakwy w Crosso.Ludzie szykują się do sezonu.
...ja łyknąłem 50 sztuk ...
Cytat: ramzes w 25 Kwi 2017, 13:46O tej porze roku to juz chyba tradycja z deficytem na bagażniki / sakwy w Crosso.Ludzie szykują się do sezonu.Crosso się droży; komuś się wystawiło na Allegro za 1000 zł/szt.! A może jakii podobny:http://allegro.pl/bagaznik-tylny-xlc-rp-r03-28-cali-i5539039954.html lub http://allegro.pl/bagaznik-massload-cl-905a-srebrny-i6455685224.html? Ten drugi nawet łudząco podobny
I ma jeszcze klapkę. Czarne bagażniki Crosso się już pojawiaja , ja łyknąłem 50 sztuk ciekawe ile przyślą.
To co brać tego xlc tylko że nie ma na żadnej ofercie podanych wymiarów tj szerokości? Bo massload niedostępny w kolorze czarnym :/
Cytat: Robert_W w 25 Kwi 2017, 15:12To co brać tego xlc tylko że nie ma na żadnej ofercie podanych wymiarów tj szerokości? Bo massload niedostępny w kolorze czarnym :/Kupiłem ostatnio ten bagażnik i niestety jest za niski, jak na koło 28. Opiera się o błotnik i nie można zamontować tylnej lampki.
Tak. To mega ciekawe. Problem ten sam od lat. Crosso, które uważa, że jest potentatem i wszyscy powinni się do niego stosować. Nie potrafi jednak nasycić rynku. I nic więcej w cenach poniżej 500+. Żadna firma nie potrafi zrobić kampanii reklamowej kilku prętów porządnie pospawanych? Ja niestety mam tyko Tubus i Crosso i to są dobre bagażniki. Ale absolutnie nie wierzę, że to są jedyne dobre bagażniki. Jeżeli ktoś produkuje sakwy takie, że pasują tylko do jego bagażników - to ja bym bojkotował i sakwy i bagażnik. Sam sprzedałem sakwy Crosso bo nie pasowały do bagażnika Tubus. Ich durna ideologia o przewadze prymitywnie wygiętych blach nad systemem regulacji rozstawu mocowań do mnie nie przemawia. Żeby nie było, córka używa Crosso od kilu lat i sakwy są ok, ale z bagażnikiem Crosso Ddorabianie ideologi do braku uniwersalności nie jest ok. Fakt, że wysłali kilkanaście ekip na dedykowanym sprzęcie. Zasypali internet relacjami, dobrze spozycjowanymi to im się ceni. Fajna, dobra, POLSKA firma. Kupię chętnie, ale grać trzeba fair.
WitamJa do sakw Crosso Expert stosuje bagażnik Tubus (chyba Cargo ). Bagażnik bardzo dobrze pasuje i ma zaczepy na haki u dołu także idealnie pasuje do dolnego zaczepu Crosso. Nie trzeba kupować bagażnika Crosso. Jak ktoś się nie może doczekać bagażnika Crosso to może kupić Tubusa Cargo. Pozdrawiam