Dzięki Diver No troche przemyślanych rozwiązań jest i skłądajacy nie żałował nie tanich rozwiązań... nawet koszyki są tytanowe czy przednie jak i tylny bagażnik...Jak ma się waga 14 kg do wyprawowców bo nei mam punktu odniesienia...Jacek
Moja aluminiowa Koga z jednym bagażnikiem waży 15 kg. Zatem jak na tytan to bez szału.
najlżejsze przełożenia są skonfigurowane na rower obciążony sakwami bo jadąc pod bardzo stromą górkę na najwyższym przełożeniu straciłem przy niskiej prędkości przyczepność i się wywróciłem rower musi być dociążony bo najwyższe przełożenie mam wrażenie że szybciej korba chodzi niż tylne koło to takie pierwsze wrażenia na szybko Jacek
Cytat: Jacekkudla w 30 Kwi 2017, 18:50 najlżejsze przełożenia są skonfigurowane na rower obciążony sakwami bo jadąc pod bardzo stromą górkę na najwyższym przełożeniu straciłem przy niskiej prędkości przyczepność i się wywróciłem rower musi być dociążony bo najwyższe przełożenie mam wrażenie że szybciej korba chodzi niż tylne koło to takie pierwsze wrażenia na szybko JacekHmmm, sorry, ale teraz to ja nie do końca rozumiem...Możesz rozwinąć ?Pozdro
Że nikt jeszcze nie napisał, że to szrot, bo nie da się zespawać u kowala...
czy tylko ja widzę zdjęcie w złej orientacji?