Cytat: byczys w 4 Maj 2017, 09:19Odsłuchałem całość podczas robót domowych. Wiele nowego się nie dowiedziałem. Jeden z gości jest trochę irytujący, bo mówi dość nerwowo i się trochę jąka.Jednak osoba chcąca dopiero zacząć wyniesie trochę przydatnych informacji. Trzeba jednak sporo czasu i cierpliwości. Taki pierwszy test psychiczny Ten "jeden z gości" ma 62 latka i jechał 5 x BBT1008 ; 5x PTJ610 ; TDP700:-)
Odsłuchałem całość podczas robót domowych. Wiele nowego się nie dowiedziałem. Jeden z gości jest trochę irytujący, bo mówi dość nerwowo i się trochę jąka.Jednak osoba chcąca dopiero zacząć wyniesie trochę przydatnych informacji. Trzeba jednak sporo czasu i cierpliwości. Taki pierwszy test psychiczny
Dlatego zawsze najlepszą dostępną opcją jest nasze forum. Tu zawsze służymy dobrą radą, przykładem i pomocną dłonią.
Ja po śledzie chodzę piechotą.
Fakt ciężko się tego słucha, mi najbardziej przydała się porada, by jeździć po śledzie prawego koła samochodu.
Zapędy autodestrukcyjne kolarza amatoraDlaczego kolarz amator tak bardzo chce się przetrenować ?