Autor Wątek: Marin Four Corners - Stalowa Wola w Krakowie  (Przeczytany 5139 razy)

Offline Mężczyzna Włod

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 04.04.2011
Widać kask pomaga!
Miałeś dużo szczęścia, że nic poważnego się nie stało.  Rower wygląda nie ciekawie.
Ciekawe czy się nada do dalszej bezpiecznej jazdy.

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
W okolicy Limanowej jest wielu blacharzy, którzy nie takie elementy potrafią naciągnąć, a do tego często dużo cieńsze, pordzewiałe.
Jeszcze masz szansę opchnąć na aledrogo w cenie promocyjnej nówki. Nowy sezon na zakupy zacznie się za niecałe pół roku.

Offline Mężczyzna Tysek

• Najważniejsza jest podróż...
  • Na forum od: 16.05.2016
Na szczęście ubezpieczenie wypłaciło równowartość roweru i zdążyłem kupić wersję 2017
W 2018 malowanie będzie takie:
https://goo.gl/images/YYctRz

Offline Mężczyzna Włod

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 04.04.2011
Niebieskie malowanie wygląda świetnie :)  Jak sprawują się seryjne hamulce u Ciebie?

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Na forum od: 11.02.2012
Fajnie wygląda z tymi oponami, z innymi pewnie już mniej fajnie. Wolałbym czerwony.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna qbab

• Miasto: łódzkie
  • Na forum od: 25.12.2011
Niebieskie malowanie wygląda świetnie :)  Jak sprawują się seryjne hamulce u Ciebie?

Ten niebieski nie jest zły.
Od środy też mam Marina więc w sprawie hamulców mogę powiedzieć, że trochę spowalniają :)
Tak na serio, jak się dobrze zaprę, to zablokuję tylne koło. Przedniego nie da rady. Natomiast z chwytu na łapach (od góry) to właściwie mogę tylko wygenerować szum z hamulców, zwalnianie jest nieobserwowalne. Musze jednak zaznaczyć, że hamulce nowe, jeszcze niedotarte i nieprzepalone. Mam nadzieje, że się poprawi, a jak nie, to może zakupię TRP Spyre na Aliexpress (nie jest tak bardzo drogo) i/lub zmienię tarcze, bo i takie porady, tu na forum, przeczytałem.

Offline Mężczyzna m.arek

• Na forum od: 17.03.2014
Jak sprawują się seryjne hamulce u Ciebie?

Hamulce:  Promax Render R 160mm / Obecnie TRP SYPRE CLI
(...)
Również hamulce nie powalały, siła hamowania była ok, choć na długim zjeździe z obciążeniem zawiodły. W dodatku dość szybko traciły ustawienia i po 150km po dziurach praktycznie nie hamowały, trzeba było się zatrzymywać i dokręcać. Jak wspomniałem, sporo czytałem przed zakupem i byłem na to przygotowany, więc od razu odłożyłem nieco na ew. zakup TRP Spyre (i tak zrobiłem, jest super).

;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum