Autor Wątek: Ze Skarżyska do Zakopanego  (Przeczytany 424 razy)

Offline Mężczyzna Mariusz1987

• Miasto: Skarżysko Kamienna
  • Na forum od: 03.04.2017
Ze Skarżyska do Zakopanego
« 5 Maj 2017, 11:08 »
Wiec tak 1.06.2017 tego dnia zamierzam wyjechać ze Skarżyska-Kamiennej,dojechać do Jury Krakowsko-Częstochowskiej gdzie mam zamiar sie przespać,porobić troche zdjeć,zjeść pożądne śniadanie i ruszyć dalej w strone Zakopanego,plan w zasadzie jest prosty,100km dziennie,na pełnym luzie,chce porobić zdjecia,notatki na temat mojego roweru,bo wiecie przygotowuje sie do dłuższego wyjazdu i musze zebrać informacje,dobrze zjeść i podziwiać piekne widoki,dystans w jedną strone to jakieś 400km plus minus,po dojechaniu do Zakopanego zamierzam rozłożyć namiot niedaleko Wielkiej Krokwi na polu namiotowym przespać sie ,skoczyć na piwo,i zastanowić sie co dajej czy bede wracał do domu tą samą droga którą przyjechałem czy też objechać jeszcze Taty dookoła to w zasadzie tyle,noclegi przeważnie bedą pod namiotem chyba że znajdzie je jakieś fajne miejsce gdzie bedzie można podładować telefon,wziąć prysznic,coś zjeść i sie przespać.na ten wyjazd zapraszam każdego niezależnie od wieku i płci,jeśli chce ktoś jechać z dziećmi to z miłą checią zapraszam,istnieje możliwość przełożenia terminu wyjazdu lub dodanie na mape nowych punktów które chciało by sie zabaczyć dostosuje sie pod każdego, w razie jakich kolwiek pytań prosze pisać pod postem lub do mnie zadzwonić pod numer 531-957-346.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum