Produkty z biedronki też się same polecają Zawsze zapraszam Na Śląsku też pięknie rowerkować
jak to mężczyzna! zawsze zaradny ale zawiłość chyba proporcjonalna do przegrzania mojej mózgownicy bo póki co "jedyne co mam to nadzieję że mogę mieć zaliczenie"
Waxmund, widzę, że ostro na podryw wyruszasz i zbyt wybredny co do lokalizacji nie jesteś
Toż to Don Waxmundo heartbreaker car killer:P
Ja się nie wpycham, wręcz przeciwnie, proponuję różne rzeczy ^^ Jak widać Helence to się podoba
Zamiast robić zlot hanysów, zapodajcie jakąś fajną miejscówkę i bez problemu przegłosujecie tam zlot całego forum. Dla wielu osób to tereny zupełnie nieznane, bo każdy podświadomie omija. A wiem, że są tam bardzo oryginalne atrakcje. Ostatnio byłem tam prawie 20 lat temu :oops: na piechotę, m.in. w dawnej kopalni srebra w Tarnowskich Górach, w sztolniach, gdzie pływało się łodziami - super atrakcje.
Widzę, że się mocna ekipa ze Śląska zbiera
Paweł nie cwaniakuj,
jak mi się sesja skończy na ae i kolanko wyzdrowieje ( oby )
Pozwolisz że się nie zgodzę, jako sąsiad Miasteczka. Toż to otoczone lasami jest! Jest gdzie jeździć. Niedaleko Miasteczka jest zagubiona w lesie zatopiona kopalnia PASIEKIw drugą stronę masz Koszęcin, też trasa przez las, proszę w tym wątku opisałem tą trasę http://www.podrozerowerow...topic.php?t=137 a tu mapka MAPKAPoza tym np Brynek (pałac i ogród botaniczny), czy trochę dalej Toszek czy Pławniowice.Zapraszam na północ Górnego Śląska jest gdzie jeździć.
Nie ma co porównywać, dla mieszkańców Śląska kawałek lasu czy parku może wydawać się sporą atrakcją, jednak to naprawdę nic w porównaniu do tego, co może mi zapewnić kierunek na wschód. Dajmy na to chcę jechać na zamki - Lipowiec i Tenczynek - Zrobię 80 km tylko i wyłącznie po szlakach, unikając asfaltu
Zamiast robić zlot hanysów, zapodajcie jakąś fajną miejscówkę i bez problemu przegłosujecie tam zlot całego forum.
Dla wielu osób to tereny zupełnie nieznane, bo każdy podświadomie omija. A wiem, że są tam bardzo oryginalne atrakcje. Ostatnio byłem tam prawie 20 lat temu :oops: na piechotę,
mówisz ? to może wpadniemy na wiosnę pozwiedzać okolicę z Vanem, Sławkiem, Symfonianem, mk, BlindBobem ee i kto tam jeszcze z Krakowa będzie zainteresowany...
ja mam duży dom, więc jakieś 10-15osób się pomieści
tak mi się skojarzyło mimo woli....
Helence
ooo Remigiuszu toż to pewnie wielu gmin z Śląska Ci brakuje! koniecznie trzeba nadrobić
Cytat: "Helena"ooo Remigiuszu toż to pewnie wielu gmin z Śląska Ci brakuje! koniecznie trzeba nadrobić I dlatego zagłosuję za Istebną! Śląsk to biała plama na mojej mapie gmin :oops:
a znowu a propos zdrobnień przypomniało mi się "nie mów do mnie misiu" http://www.bighumor.pl/pokaz,film,46949,8.html