Autor Wątek: Pomóżcie poszukać roweru :) crossowego dla kobiety  (Przeczytany 4152 razy)

Offline Mężczyzna Viracocha

• Miasto: Piemont
  • Na forum od: 11.04.2007
Jeśli chodzi o pełne błotniki, to mogę polecić SKS Bluemels 28''. Miałem ze dwa lata w crossie i nie znalazłem wad. Wyglądają też całkiem nieźle, jeśli można tak powiedzieć o błotnikach.
Żona ma teraz Bontragery (czyli marka Trekowa) i też są jak najbardziej w porządku.

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

B. ważny głos w sprawie:

http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=19157.30

(Patrz głosu podróżnicze "portfolio").
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
Łatosiu, piszesz (linkujesz) o gibaniu a to w przypadku tego roweru jest zupełnie nieistotne, nie interesuje mnie i nie jest tematem moich dociekań.
Tak jak pisałem rower ten nie będzie służył pod sakwami a jedynie do niezbyt długich przejazdów na lekko po mieście oraz w plenerze.
Kupiłem już jakieś błotniki ale jeszcze nie zakładałem. Zrobię foty gdy to zrobię.

"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Tak, wiem. :)

Gibanie, na dobre, rozlało się już po zakupie, stało się "podwątkiem". Wątki czytane są w kontekście rożnych okoliczności. Chciałem dopiąć temat damek, wskazać, by - w przypadku chęci zakupu roweru pod sakwy - tych a priori z listy nie skreślać. Przykład roweru marg, marg wypowiedź, stanowisko, jakie reprezentowałem, potwierdza.

Przepraszam.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum