Dzięki za emocje. No i za super relację
... Jeśli coś was szczególnie interesuje w kwestii przygotowań czy samego wyścigu to proszę wrzucić w tym wątku pytania, to uwzględnię je od razu w moim podsumowaniu.
malutki recznik Jan Niezbedny, jak po tygodniu zobaczylem ze i tak sie nie myje, to wyczyscilem sobie nim lancuch i wyrzucilem
Ani razu podczas wyscigu nie mialem platnego noclegu w motelu, wiec te koszta odpadaja
...Zdecydowanie polecam jednak uzycie tylnej lampki glownej zasilanej z dynama, mi kilka razy zdarzylo sie jechac jakis czas w nocy bez tylnego oswietlenia bo nie zauwazylem ze akurat padl akumulator w lampce bo zapomnialem go w ciagu dnia podladowac, a nie odpalalem zazwyczaj obu lampek tylnych jednoczesnie.Wolalbym miec ta mala tylna lampke Supernova, ale nie trafilem uzywki w dobrej cenie, bo 170 zl za nowke to przesada.
-kurtka przeciwdeszczowa Endura (najlepszy zakup kilka dni przed wyjazdem) - Endura FS260 Pro Adrenaline Race
Cytat: Ricardo w 28 Cze 2017, 22:15-kurtka przeciwdeszczowa Endura (najlepszy zakup kilka dni przed wyjazdem) - Endura FS260 Pro Adrenaline RaceRicardo, jaki posiadasz kolor? Sam zastanawiam się nad tą kurtką ale mam dylemat co do koloru, dobrze widoczny byłby fluo ale boję się o to, że syf z drogi pozostawi trudne do usunięcia plamy, w takim wypadku pozostaje kolor czarny.
A gdybyś nocował w motelu, to ile orientacyjnie to wychodziło?
Ricardo, jaki posiadasz kolor?
Krzysiek, tą lampę BM widziałem, ale trzeba coś porzeźbić z mocowaniem bo to jest tylko na bagażnik. No ale przynajmniej cena normalna.
Minusem tej lampki jest słaba ochrona przed zalaniem, tzn deszczem. Jest to z resztą bolączka dość wielu lampek BUMM