Autor Wątek: Schwalbe Sam smart vs Schwalbe land cruiser ? Która oponka lepsza  (Przeczytany 3158 razy)

Offline Mężczyzna Expert

• Zapraszam do Kontaktu&Wspólnych dzikich Podróży:)
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 24.07.2012
    • Podróże Z Expertem -  relacje video z podróży
Szukam opony na drogi szutrowe  ale także na  asfalt -  jakieś 50 /  50 ,  dla roweru trekkingowego 28 na wyprawy.

zastanawiam się nad schwalbe sam smart vs schwalbe land cruiser , co lepsze ?
Szukam Kompanów:), Jestem otwarty na propozycje.

Offline Mężczyzna Włod

• Na forum od: 04.04.2011
Ja korzystam z land crusier i naprawdę to dobra opona. Na asfalcie nieslyszalna i na szutry też czasem na sypkim traci przyczepność - na skrętach. Ma bdb cenę tylko masę za dużą /730g/

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
  • Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 16.03.2015
Jeździłem na Land Cruiser . Teraz jeżdżę na Smart Sam. Przyczyna  zmiany była prozaiczna. Land nic nie brakowało w terenie. Jednak w mieście gdy jeździłem po kostce miała tendencje do "myszkowania" pomiędzy.  Bardzo mnie to irytowalo.
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
- Gandhi

Offline Mężczyzna Felek

• Na forum od: 09.11.2017
Cześć, zastanawiam się nad zakupem Schwalbe Smart Sam 29" x 1.75", szersze nie wejdą mi w błotnik. Znalazłem na bikestacji Smart Sam w rozmiarze 28" x 1.65" przy czym znajdują się w kategorii opon 29" i tu moje pytanie czy ktoś posiada te opony? Czy jest to faktycznie wysoki bieżnik, czy raczej 28"? A może poleci ktoś inne opony 29" ale nie szersze niż 1.75"?
Podróże z dziećmi www.tataimapa.pl

Offline Mężczyzna Rororo

• Miasto: Wawa
  • Na forum od: 16.06.2018
Kupiłem smart samy oznaczone jako 29x1,75 (w sklepie), jak doszły okazało się że na oponie jest 28x1,75. Są zauważalnie niższe niż Smart samy 29x2,25 o około 1-2cm, więc napis na oponie nie kłamie;).

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum