To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Żubrze, podpowiesz co wybrałeś? Assitance podstawowy czy jakiś pakiet?
Agentka właśnie przysłała mi wojażera, 26 zł. Wyjazd zaznaczony jako wycieczka rowerowa. SU 180 tys. Pakiet rozszerzony, NNW 100 tys.
Wyjazd zaznaczony jako wycieczka rowerowa.
Bez OCCytat: Elizium w 29 Maj 2017, 14:04Agentka właśnie przysłała mi wojażera, 26 zł. Wyjazd zaznaczony jako wycieczka rowerowa. SU 180 tys. Pakiet rozszerzony, NNW 100 tys.A OC? O odpowiedzialność była chyba największa scysja, przy okazji dyskusji o zagraniczny MP. Rozumiem że posiadasz gdzie indziej?Pakiet rozszerzony nie wiem czy ma sens, bo to są dodatkowe świadczenia - typu: pomoc w razie konfliktu z prawem, pomoc w dostarczeniu kaucji, organizacja zmiennika kierowcy, zwrot kosztów poniesionych w związku z opóźnieniem podróży itp. Jako że mówimy o maratonie rowerowym i mając na uwadze to że nie oddalamy się więcej jak 50 km od granicy RP, moim zdaniem ten pakiet nie jest konieczny. Cytat: Elizium w 29 Maj 2017, 14:04Wyjazd zaznaczony jako wycieczka rowerowa.Ja to śpiewał Jerry Cantrell z AiC - "It's your decision..." Ja wykupię sobie coś takiego - PZU Wojażer - koszty leczenia - 120 tys. zł, NW na 100 tys. zł i OC na 100 tys. zł. Z rozszerzeniem o sporty wysokiego ryzyka i wyczynowe. Cena za 2 dni - 22 złote.