Autor Wątek: Colex Poznań - nie polecam  (Przeczytany 818 razy)

Offline Kobieta Kot

• Miasto: Blisko Poznania
  • Na forum od: 29.08.2013
Colex Poznań - nie polecam
« 8 Cze 2017, 07:55 »
Sklep znam od dawna. Ceny mają dość wysokie, ale zdarzało mi się tam kupować. Wczoraj załatwiałam w Colexie reklamację koła. Właściciel sklepu potraktował mnie jak kompletną idiotkę. Jego zachowanie było żenujące. Usiłował mnie ośmieszyć, zawstydzić i... odesłać z niczym do domu. Oczywiście nie dałam się zbyć i trochę sobie z nim porozmawiałam.
Szczegóły opisałam na moim blogu:
http://kot.bikestats.pl/1587057,Colex-Poznan-nie-polecam.html
Ég hjóla oftast nær í vinnua.
www.kot.bikestats.pl

Offline Kobieta Kot

• Miasto: Blisko Poznania
  • Na forum od: 29.08.2013
Odp: Colex Poznań - nie polecam
« 31 Lip 2017, 19:06 »
Jakieś dwa miesiące temu pisałaś o sklepie z Poznania, który nie chciał przyjąć Twojej reklamacji koła (luz na bębenku? Dobrze kojarzę?). Jak się skończyła tamta sprawa?
Pytam, bo to dość istotne, jeśli mamy się rzetelnie informować o dobrych i złych sklepach i serwisach.

Moja reklamacja została wysłana przez poznański sklep do polskiego dystrybutora kół Mavic - Harfy Harrysona. Harfa pooglądał koła i odesłał je z powrotem do sklepu Colex, w którym je kupiłam z adnotacją, że jest to luz nie będący wadą i reklamacji mi nie uwzględnili. Co ciekawe, Michał który kupił takie same koła z tą samą wadą, ale w sklepie za granicą i też je odsyłał - dostał nowe koła.

Chyba większych zakupów rowerowych nie opłaca się robić w Polsce, bo podejście do klienta, w przypadku pojawienia się problemów, to tragedia.
Ég hjóla oftast nær í vinnua.
www.kot.bikestats.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum